ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο η έκθεση για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Κάσου




Με μουσική χορούς και τραγούδια της Κάσου που οργάνωσε ο Σύλλογος Κασιωτών Ρόδου ο Χαδιώτης, υποδέχτηκε το νησί των Ιπποτών την έκθεση εικαστικών και άλλων έργων τέχνης με Κασιώτες δημιουργούς ενταγμένη στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρωϊκής Νήσου Κάσου. Χορηγός επικοινωνίας είναι και η ΕΡΤ. Στην έκθεση συμμετέχει με φωτογραφίες από τα κατά καιρούς ταξίδια του στην Κάσο για ρεπορτάζ και ηχογραφήσεις (που βρίσκονται στο αρχείο του Σταθμού) ο Προϊστάμενος της ΕΡΤ Ν.Αιγαίου Αριστείδης Ε.Μιαούλης.

Η έκθεση φιλοξενείται ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 με ώρες λειτουργίας 11-13 και 18-21 στην Οπλοθήκη deMily της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου και είναι ενταγμένη στο πλούσιο πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων που φέτος είναι αφιερωμένο στο ζεύγος Ρένας και Νίκου Κάσδαγλη, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον γνωστό Δωδεκανήσιο καλλιτέχνη Τάκη Βούη. Περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής αγιογραφίας χειροτεχνίας και φωτογραφίας .




΄Όπως δηλώνει στην ΕΡΤ Ν.Αιγαίου ο συντονιστής της έκθεσης Κωνσταντίνος Φουντής η έκθεση αυτή ταξίδεψε σε πολλά νησιά της Δωδεκανήσου και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

Επόμενοι σταθμοί της ενδιαφέρουσας αυτής έκθεσης είναι η Κάρπαθος το Λουτράκι της Αθήνας και Ερμούπολη της Σύρου.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *