ροή ειδήσεων

Πάτμος: Ανακαλείται η απόφαση για τις κεραίες δίπλα σε σχολείο – Επιμένουν στην απομάκρυνση τους οι γονείς



Επιμένουν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο της Χώρας Πάτμου να μην στείλουν τα παιδιά τους την πρώτη μέρα που ανοίγει, αν δεν απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που παραμένουν σε διπλανό χώρο, παρά τις διαβεβαιώσεις της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη ότι θα ανακληθεί η απόφαση με την οποία είχαν τοποθετηθεί.

Αυτό δήλωσαν στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου της Χώρας Πάτμου.


Την ημέρα του αγιασμού δεν θα στείλουν τα παιδιά τους, αλλά θα παρευρεθούν με πανό οι ίδιοι οι γονείς, οι οποίοι ζητούν να απομακρυνθούν από το σημείο οι κεραίες αυτές για να αισθάνονται, όπως υπογραμμίζουν, ασφαλή τα παιδιά τους

Ο Δήμαρχος της Πάτμου, Νικήτας Τσαμπαλάκης εκφράζει την ικανοποίηση της για την ανάκληση της απόφασης για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του Σχολείου. “Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια σημαντική νίκη για την τοπική κοινωνία και τον Δήμο μας και αποτελεί καρπό της συνεργασίας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η επιτυχία αυτή επιτεύχθηκε χάρη στην ενωμένη προσπάθεια όλων των τοπικών φορέων και της κοινωνίας μας και στην άμεση ανταπόκριση του γραφείου του Πρωθυπουργού, το οποίο από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε με σοβαρότητα το δίκαιο αίτημά μας. Στην επίτευξη του σκοπού μας συνέβαλαν πολλοί, ωστόσο θα ήθελα να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Υπουργό Πολιτισμού κυρία Μενδώνη στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Διδασκάλου, για την ευαισθησία που έδειξε από την πρώτη στιγμή για το ζήτημα αυτό, στη νομική σύμβουλο του Δήμου, κα Ευαγγελία Γρύλλη, για τις άμεσες ενέργειές της, καθώς και στον επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου, κ. Αναστάσιο Γρύλλη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Πάτμου και παραστάθηκε κατά τη συζήτηση της αίτησης ενώπιον του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.). “

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στις κινητοποιήσεις των γονέων θα συμμετάσχουν τα μέλη του συλλόγου χωριανών Πάτμου με δικό τους πανό. Επί του συγκεκριμένου θέματος δρομολογούνται εξελίξεις προς όφελος παιδιών αλλά το ζήτημα που προκύπτει είναι πότε τα συνεργεία θα ξηλώσουν τις εγκαταστάσεις για να στείλουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *