ροή ειδήσεων

Ρόδος: Παράτυπος αλλοδαπός διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 21,2 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 170 γραμμαρίων, πέντε φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας και 360 ευρώ

 

Έπειτα από στοχευμένο έλεγχο και έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του στη Ρόδο την Παρασκευή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στο νησί των ιπποτών.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 21,2 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 170 γραμμαρίων, πέντε φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας και 360 ευρώ. Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Διακινούσαν ηρωίνη, κάνναβη και χάπια


Αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που διέθεταν προς πώληση ναρκωτικών στο σπίτι όπου συγκατοικούν στα Ιωάννινα. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι το απόγευμα της Παρασκευής, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρος 8,9 γραμμαρίων, άλλες δυο με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 33 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *