ροή ειδήσεων

Super Cup: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης στη Ρόδο

Αναμένεται το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι




Αντίστροφα μετρούν όλοι για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς στο Super Cup, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης στη Ρόδο (28-29/09) με τους Παναθηναϊκό AKTOR, Ολυμπιακό, Άρη και Περιστέρι να διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους

 

Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ελλάδα θα κριθεί στη Ρόδο και το Super Cup. Ο ΕΣΑΚΕ από την πλευρά του έκανε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης και οι τέσσερις φιναλίστ για να μπορέσουν να σηκώσουν το τρόπαιο θα πρέπει να κάνουν το απόλυτο στις νίκες.




Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του Super Cup στη Ρόδο Με τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ το Super Cup αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Διοργανώτρια για ακόμη μία φορά θα είναι η Ρόδος, η οποία την έχει φιλοξενήσει ξανά στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία.

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστές τις ώρες τόσο των ημιτελικών όσο και των τελικών της διοργάνωσης, με το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία να είναι εκείνο του πρωταθλητή της Basket League, Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Άρη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:15.



Τη σκυτάλη παίρνουν 3,5 ώρες (20:45) αργότερα ο Κυπελλούχος Ελλάδος, Ολυμπιακός απέναντι στο Περιστέρι, το οποίο θα αγωνιστεί μετά από δύο χρόνια χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.



Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 16:45 θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό οι δύο ηττημένες ομάδες, ενώ στις 20:30 αναμένεται να κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, με τις πιθανότητες για "αιώνιο" ντέρμπι να είναι πολλές. Την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ΕΡΤ3 που θα δείξει όλες τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Super Cup στη Ρόδο



Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

17:15 Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης

20:45 Ολυμπιακός-Περιστέρι

 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

16:45 Μικρός Τελικός

20:30 Τελικός

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *