ροή ειδήσεων

Ρόδος: Επαναλαμβανόμενους επισκέπτες τίμησε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου



Βέλγος ήρθε περισσότερες απο 100 φορές στο νησί

Πλατινένια πλακέτα, την ανώτατη τιμητική διάκριση που απονέμει η Διεύθυνση Τουρισμού στους φίλους του νησιού που έρχονται περισσότερες από 50 φορές στη Ρόδο, απένειμε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος Τόππος στον Michel Van Caekenberghe από το Βέλγιο, ο οποίος έχει επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 100 φορές, για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στο νησί!

«Αισθάνομαι πατρίδα μου τη Ρόδο, συχνά περισσότερο και από τον τόπο που γεννήθηκα και ζω. Όποτε έρχομαι στο νησί, χειμώνα – καλοκαίρι, κατακλύζομαι από τα ίδια συναισθήματα κάθε φορά, θαυμασμό για την ομορφιά του νησιού, συγκίνηση για το ζεστό καλωσόρισμα και τη φιλοξενία που μου επιφυλάσσουν οι άνθρωποι του και ιδιαίτερη αγάπη για τους φίλους που από την πρώτη στιγμή μου άνοιξαν την αγκαλιά τους, με δέχθηκαν σαν δικό τους άνθρωπο!» δήλωσε ο ίδιος απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο.




Αυτή τη φορά πέραν του κ. Michel Van Caekenberghe ο αντιδήμαρχος κ. Τόππος απένειμε χρυσή τιμητική διάκριση στο ζεύγος Denis Brian Fryer και Christina Anne Fryer από την Μεγάλη Βρετανία που έχουν έλθει στη Ρόδο περίπου 48 φορές και διαμένουν στο Manousos Hotel, στο ζευγάρι από τη Γαλλία Alain και Martine Marulier που έχουν βρεθεί στη Ρόδο 32 φορές και διαμένουν στο Elysium Resort & Spa Hotel καθώς και στο ζεύγος John και Sharon Lord από την Μεγάλη Βρετανία που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο περίπου 50 φορές και οι οποίοι προσήλθαν στην τελετή βράβευσης συνοδευόμενοι από την αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αφάντου Κατερίνα Καραγιάννη.

Αργυρές τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι Jeannine Mulder και Jacqueline Maurice από το Βέλγιο που έχουν έλθει στη Ρόδο περισσότερες 20 φορές και διαμένουν στο Plaza Hotel, ενώ χάλκινη τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον James Mould από την Αγγλία ο οποίος έχει βρεθεί στο νησί 15 φορές μέχρι τώρα και διαμένει στο Esperia Hotel.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *