ροή ειδήσεων

World Champion WKU 2024 / Gods Of War XV: Η καρδιά των μαχητικών αθλημάτων χτυπάει φέτοςστην Ρόδο!

   


Από 20-26 Οκτωβρίου μια ελίτ από 40 χώρες σε όλα τα στυλ μάχης θα αγωνιστούν στη Ρόδο με στόχο το χρυσό μετάλλιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή της WKU.Αθλητισμός και τουρισμόςσεμία διοργάνωση, μεσχεδόν 2000 συμμετέχοντες που θα κατακλείσουν το νησί και θα διαφημίσουν τις ομορφιές και τη φιλοξενία της χώρας μας.

Η WKU WORLD είναι μία ομοσπονδία με κύρος, που έρχεται για 3η φορά να πραγματοποιήσει στη χώρα μας το παγκόσμιο πρωτάθλητα των μελών της.Να θυμίσουμε πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης ο θρυλικός Έλληνας kickboxer αγωνίστηκε στον τελευταίο του αγώνα για τον βαρύτιμο τίτλο WKU.
 

Ο διοργανωτής Κλάους Νοννεμάχερ (φωτό αριστερά), πρόεδρος της WKU WORLD και ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα Στέλιος Πολίτης (φωτόδεξιά), έχουν φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης αυτής γιορτής των μαχητικών.

Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν στο Rhodos Palace σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους από 21-25 Οκτωβρίου.

Οιτελικοί, που θα μεταδοθούν σε ολόκληρο τον κόσμο, θα διεξαχθούν στο Βενετόκλειο Στάδιο την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
 

Σε μία βραδιά με σπουδαίες αναμετρήσεις, παγκόσμιους και ευρωπαικούς αναγνωρισμένους τίτλους θα αγωνιστούν και κάποια απο τα κορυφαία ονόματα Ελλήνων όπως Γιάννης Σοφοκλέους, ο Νίκος Παπανικολάου, ο Βαγγέλης Τζωρζήςκλπ.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *