ροή ειδήσεων

Θρίλερ στη Σύμη: «Ο 15χρονος θέλει ψυχιατρείo» λέει ο πατέρας της 13χρονης

Κατηγορεί τον 15χρονο ότι χειραγωγούσε την κόρη του χορηγώντας της ναρκωτικές ουσίες 

 

Δεν έχει τέλος η κόντρα των δύο οικογενειών με φόντο την σχέση αλλά και την παραβατική συμπεριφορά των δύο νέων στη Σύμη. «Ο 15χρονος χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια» δηλώνει ο πατέρας της 13χρονης, με την οικογένεια του αγοριού να αντικρούει τις κατηγορίες.

Σύμη: «Ο 15χρονος θέλει ψυχιατρείo» λέει ο πατέρας της 13χρονης

Ο πατέρας της 13χρονης ισχυρίζεται ότι ο 15χρονος την επηρέαζε με τη χρήση φαρμάκων, προκειμένου να εδραιώσει την εξουσία του πάνω της. Σε δηλώσεις του στο OPEN, σημείωσε:

«Αυτό το παιδί είναι κακοποιός. Αυτό το άτομο έχει τέτοιες τάσεις, ήθελε να την ελέγχει και μέσω των φαρμάκων που της έδινε, της ασκούσε μεγάλη πίεση και έλεγχο. Παρατηρήσαμε αλλαγές στη συμπεριφορά της και αρχίσαμε να την παρακολουθούμε για να ανακαλύψουμε τι συνέβαινε και τι σχεδίαζαν.


Όταν του απαγόρευσα να την πλησιάσει, δεν σταμάτησε ποτέ να την πλησιάζει, συνέχιζαν να συναντιούνται και αυτός της έδινε όλο και περισσότερα χάπια για να τη χειραγωγεί.

Την πίεσε να βάλει δηλητήριο στο γλυκό και το τσάι της. Είχα προγραμματισμένο ταξίδι στη Ρόδο την Τρίτη και περίμενε να φύγω για να προχωρήσει στο σχέδιο. Αν δεν ολοκληρωνόταν με το δηλητήριο, της είχε δώσει ένα μαχαίρι για να κόψει το λαιμό της, αλλά η μικρή το μετάνιωσε και το είπε στη μητέρα της, παρά την επήρεια των ουσιών που της είχε χορηγήσει.

Η σύζυγός μου παρακολουθούσε το τηλέφωνό της και τις συνομιλίες της για μήνες, και εγώ παρακολουθούσα τις κινήσεις της μικρής. Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε σωστά μαζί της. Είχε αλλάξει πλήρως και είχε γίνει άλλος άνθρωπος.

Παλαιότερα ήταν ένα υπάκουο και καλό παιδί, αλλά τα πάντα άλλαξαν. Ευτυχώς, τώρα έχει ανακάμψει, αν και στον οργανισμό της υπάρχουν ακόμη τα ίχνη από τα φάρμακα που της έδινε. Πρέπει να καθαρίσει.

Το παιδί αυτό έχει σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια και σωφρονισμό. Δεν είναι το φυσικό τους παιδί. Το έχουν υιοθετήσει εδώ στη Σύμη και δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το κράτος. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους γονείς του. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Όμως, η αρχή και η κατάληξη αυτής της υπόθεσης είναι μια άλλη ιστορία».


Σύμη: «Ο 15χρονος θέλει ψυχιατρείo» λέει ο πατέρας της 13χρονης

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 15χρονου αρνήθηκε τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία και υποστήριξε:

«Αυτά τα αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι συκοφαντίες. Δεν είμαστε κακοί άνθρωποι ή εγκληματίες. Αυτό το παιδί είναι υιοθετημένο και έχει υποστεί πολλές δυσκολίες. Βοηθάμε όσο μπορούμε.

Εκείνοι προσπαθούν να το καταστρέψουν γιατί δεν μπορούν να το αποδεχτούν. Έχουμε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει δεχτεί bullying. Το διασύρουν γιατί δεν το δέχονται. Είναι ντροπή».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *