Πυροσβεστική: Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ρόδο, Κέρκυρα, Ηράκλειο , Βοιωτία, Κορινθία, Εύβοια και Ηλεία

“Βροχή” οι περιπτώσεις αλλά και τα πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών από ανευθυνότητα πολιτών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.581,25€, χθες 23 Μαρτίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κέρκυρας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης απορριμμάτων, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Αχαράβη, της Δ.Ε. Θιναλίου, στη νήσο Κέρκυρα.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1031,25€, χθες 23 Μαρτίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Ηρακλείου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Προφήτης Ηλίας, του Δήμου Ηρακλείου, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 937,50€, χθες 23 Μαρτίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Κάκαρη, της Δ.Ε. Καλυθίων, στη νήσο Ρόδο.
Συνελήφθη χθες 23 Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λιβαδειάς ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί σε παρακείμενη αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ανάληψης του Δήμου Λεβαδέων Βοιωτίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1031,25€.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500€, σήμερα 24 Μαρτίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κιάτου (Σικυώνος), σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Τιτάνη, του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1031,25€, σήμερα 24 Μαρτίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Νεοχωρίου, του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου Ευβοίας.
Συνελήφθη σήμερα 24 Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί σε παρακείμενη αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λανθίου, του Δήμου Πύργου Ηλείας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1031,25€.
Πρόστιμο από έσω προστίμο από εκεί αλλά τα λαμόγια τη εφορείας και της πολεοδομίας ελεύθεροι ε;
ΑπάντησηΔιαγραφή😂😂😂😂😂
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 22.53 . ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΑπάντησηΔιαγραφή