
Στο Νοσοκομείο Ρόδου άφησε την τελευταία της πνοή η Γερμανίδα τουρίστρια που είχε μεταφερθεί επειγόντως το βράδυ της Παρασκευής, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας παρασυρθεί μαζί με τον σύντροφο της από 19χρονo.
Το σοβαρό τροχαίο, σημειώθηκε χθες βράδυ στη Ρόδο. Θύμα αυτή την φορά, ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών, που βρισκόταν στο νησί για να περάσει τις διακοπές του. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 74χρονη Γερμανίδα τουρίστρια. Συγκεκριμένα, κτύπησε στο πόδι της (ακρωτηριάστηκε το κάτω άκρο) στο κεφάλι και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Ρόδου. Ο Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Φαληρακίου. Ο 19χρονος οδηγός συνελήφθη από την Αστυνομία.
Ρεπορτάζ: Γ. Αθανασίου
ertnews.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 08.34 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή