
1. Γνωστοποιείται ότι δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία αύριο 01η Μαΐου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε την συμμετοχή της στην πανελλαδική-πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ. Η απεργία που αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων πανελλαδικά θα αρχίσει στις 00.01 ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 01-05-2025 και θα λήξει στις 24.00 της ίδιας ημέρας.
2. Συγκεκριμένα, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2» Ν.Π. 10764 θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο από Ρόδο την Πέμπτη 01-05-2025 με προορισμό τους λιμένες Κω-Κάλυμνο-Λέρο- Πάτμο-Σύρο-Πειραιά. Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ» Ν.Π. 12119 θα αποπλεύσει από τον λιμένα Πειραιά την Πέμπτη 01-05-2025 περί ώρα 23.59 αντί προγραμματισμένης 15.00 με προορισμό τους λιμένες Λειψών-Καλύμνου-Κω-Νισύρου-Τήλου-Σύμης-Ρόδου-Μεγίστης όπως έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία «Κ/ΞΙΑ BLUE STAR FERRIES ΝΑΕ & ΣΙΑ».
4. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Ο ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ .ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΛΠ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΡΕΝΤ Α ΚΑΡ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΘΚΑ ΚΛΠ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΕΡΓΕ ΠΟΥ ΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ;
ΑπάντησηΔιαγραφή