
Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Μαρίνας Ρόδου, ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.
Το περιπολικό προέβη σε χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, στα οποία το Τ/Χ δεν ανταποκρίθηκε. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του Τ/Χ.
Οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του (υπήκοοι Τουρκίας), ηλικίας 23 και 36 ετών, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων κυριότητας του σκάφους, οδηγήθηκαν στη Λιμενική Αρχή.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί, για παράβαση του Ν. 3386/2005 ¨Παράνομη είσοδος στη χώρα¨, ενώ το Τ/Χ σκάφος κατασχέθηκε.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου
ertnews.gr
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ . Η ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ Η ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΕΡΙΑ. ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
ΑπάντησηΔιαγραφή