ροή ειδήσεων

Στην Κάλυμνο ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί παραγωγός του Survivor



Μια απρόσμενη επίσκεψη καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2025 στην Κάλυμνο, καθώς ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TV8 και της εταιρείας παραγωγής Acun Medya, Ατζούν Ιλιτζαλί, βρέθηκε στο νησί της Καλύμνου.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που μας παραχώρησε φίλος αναγνώστης, ο δημιουργός της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής Survivor εθεάθη στην κεντρική πλατεία του νησιού, μαζί με τη σύζυγο του και δύο ακόμη άτομα.



Ο Ατζούν έφτασε στο λιμάνι της Καλύμνου με το εντυπωσιακό ταχύπλοο σκάφος EXXEN FLORIDA, εξοπλισμένο με πέντε (500άρες) μηχανές, το οποίο λειτουργεί ως συνοδευτικό σκάφος του υπερπολυτελούς γιοτ του «Balmy»,με αγγλική σημαία, αξίας που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ονομασία Exxen έχει και η διαδικτυακή πλατφόρμα επί πληρωμή, θυγατρική της εταιρείας παραγωγής Acun Medya, επίσης ιδιοκτησίας του Ιλιτζαλί, η οποία διαχειρίζεται τηλεοπτικές σειρές σε Τουρκία και εξωτερικό.

Η παρουσία του στην Κάλυμνο, έστω και για λίγες ώρες, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.


kalymnos-news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *