ροή ειδήσεων

Διαμαρτυρία σχετικά με την πρόσκληση σε συγκέντρωση κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου IRIS CROWN στο λιμάνι της Ρόδου



Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μου για την πρόσκληση που έχει αποσταλεί για συγκέντρωση ατόμων στην περιοχή του λιμανιού της Ρόδου κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου IRIS CROWN.

Η Ρόδος, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, έχει μακρά παράδοση στην εξαιρετική φιλοξενία και την υποδοχή ξένων επισκεπτών από όλο τον κόσμο Η χώρα μας έχει δείξει πάντα τον σεβασμό της και την προθυμία να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον. Επομένως, δεν μπορούμε να κοιτάμε τους επισκέπτες μας με βάση το διαβατήριο που φέρουν, αλλά με βάση τη φιλοξενία και τον πολιτισμό που επιδεικνύουμε.

Η οργανωμένη συγκέντρωση την ίδια στιγμή με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική εντύπωση για τους τουρίστες και να προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι το νησί μας παραμένει ένα ασφαλές και φιλόξενο μέρος για όλους τους επισκέπτες του, ανεξαρτήτως καταγωγής. Ειδικότερα, δεδομένης της παραδοσιακής μας φιλοξενίας, είναι καθήκον μας να δείξουμε ότι οι διαφορές μπορεί να εκφραστούν με εποικοδομητικούς τρόπους, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη φήμη του νησιού.



Είναι απόλυτα θεμιτό να διαμαρτύρεται κανείς για θέματα που τον αφορούν, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το πράξει, οι οποίοι δεν θα πλήξουν την εικόνα του προορισμού μας ή την εμπειρία των επισκεπτών μας. Ενδεχομένως, μια τέτοια συγκέντρωση θα μπορούσε να γίνει σε έναν άλλο χώρο ή σε διαφορετική χρονική στιγμή, χωρίς να επηρεάσει αρνητικά την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου.

Για τους λόγους αυτούς, ζητάμε την επανεξέταση της διοργάνωσης αυτής της συγκέντρωσης την εν λόγω ημέρα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί μια λύση που να συνάδει με τις αξίες του νησιού μας και την ανάγκη για σεβασμό προς τους επισκέπτες μας

Για το Δ.Σ.



Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Παναγιώτης Κατσιδώνης Τσαμπίκα Πολίτη

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/7/25 13:57

    Στο αεροδρομιο ερχονται καθημερινα χιλιαδες εβραιοι.Γιατι δεν μπαινουν και στην πιστα καθε φορα που ειναι να προσγειωθει αεροπλανο απο το Ισραηλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *