
(Ndp photo / Νίκος Δρούκας)
Η Ιωάννα Σρόιτερ απόλαυσε μια βραδινή έξοδο με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την κομψότητα και τη φινέτσα της στο νησί της Ρόδου.
Η Ιωάννα Σρόιτερ, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, κρατώντας ένα δροσερό cocktail στο χέρι, ενώ το στυλ της δεν πέρασε απαρατήρητο.
Για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό πλεκτό φόρεμα σε γήινη καφέ-χάλκινη απόχρωση που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της. Το φόρεμα με τον μονό ώμο και την ανάλαφρη υφή αναδείκνυε την καλοκαιρινή της λάμψη, ενώ τα minimal κοσμήματα και η διακριτική της εμφάνιση ολοκλήρωναν με αρμονία το outfit.
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΣΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 9 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ . ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΟΛΑΡΟΥ Η ΑΦΑΝΤΕΝΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ Χ ΧΑΜΣΤΕΡ ΝΑ ΔΩ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΒΙΡΖΙΝ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΟΣΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ;
ΑπάντησηΔιαγραφή