
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε περίπτερο στην πόλη της Ρόδου, απ’ όπου οι άγνωστοι δράστες, υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Στα χέρια των διωκτικών Αρχών βρίσκονται τρία άτομα, για τα οποία εξετάζεται η εμπλοκή τους σε ληστεία.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ της Παρασκευής (19/9), σε περίπτερο στην περιοχή του Ροδινιού.
Άγνωστος άνδρας, κρατώντας όπλο στα χέρια του, πλησίασε τον υπάλληλο του περιπτέρου που βρισκόταν εκείνη την ώρα και, με τον τρόπο αυτό, κατάφερε να του αφαιρέσει 100 ευρώ.
Εκτιμάται ότι ο άγνωστος δράστης διέφυγε με συνεργό, που τον περίμενε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας διενεργούν προανάκριση.
ΔΑΝΕΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΕΥΑΤΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΝΕ
ΑπάντησηΔιαγραφή