ροή ειδήσεων

Κοινοτάρχης Αρχαγγέλου: Αδιαφορία Κολιάδη για παραπληγικό παιδί που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.



Της Ρένας Βενιανάκη

Ο πρώην κοινοτάρχης Αρχαγγέλου και πατέρας δυο παιδιών με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας μίλησε σήμερα στον topfm και τη Ρένα Βενιανάκη για την σοβαρή υποστελέχωση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πνοή» στους Αγίους Αποστόλους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά και να μένουν το χώρο το πολύ 1, 5 ώρα την ημέρα. Την Παρασκευή γονείς και ωφελούμενοι θα διαμαρτυρηθούν στις 10 το πρωί στο δημαρχείο Ρόδου.

Ο κ. Αργυρού αποκάλυψε ότι παρότι είναι καλός του φίλος ο δήμαρχος κ. Κολιάδης του στέλνει μηνύματα για το εν λόγω πρόβλημα και δεν του απαντά….

Ο κ. Αργύρης Αργυρού ήταν σήμερα αποκαλυπτικός στην εκπομπή «Η Ρένα στα γεγονότα» για την κατάσταση που επικρατεί σε ένα ευαίσθητο χώρο όπως είναι το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πνοή»: « Και τα δυο παιδιά μου είναι τετραπληγικά και πηγαίνουν καθημερινά στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Δεν υπάρχει προσωπικό, δεν υπάρχει νοσηλεύτρια. Την περασμένη εβδομάδα τάιζε μια κοπέλα το ένα μου παιδί και παραλίγο να πνιγεί.

Πανικοβλήθηκαν όλοι, αλλά αυτοί δεν φταίνε. Έχει μόλις τέσσερα άτομα προσωπικό και ο οδηγός πέντε. Υπάρχει θέμα και με το λεωφορείο ενώ τα παιδιά τα δικά μου ξεκινούν στις 10 από τον Αρχάγγελο, φτάνουν στις 11 περίπου στο ΚΔΑΠ, μένουν μια ώρα και μετά επιστρέφουν.

Τι να τους κάνει μια ώρα; Έχουμε απευθυνθεί και στον Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αν είχανε παιδιά με ειδικές ανάγκες νομίζω ότι θα το βλέπανε καλύτερα. Εμείς πονάμε. Είκοσι δύο παιδιά είναι οι ωφελούμενοι και θα έπρεπε ο δήμος να φρόντιζε καλύτερα το ΚΔΑΠ.

Μας λέει ο αντιδήμαρχος ότι προσπαθούν. Ο δε δήμαρχος που είναι καλός μου φίλος του έχω στείλει τρία μηνύματα και δεν μου απάντησε ποτέ»!

« Δεν πάει άλλο η κατάσταση. Θα διαδηλώσουμε στο δημαρχείο την Παρασκευή μήπως και ασχοληθούν σοβαρά με τα παιδιά μας» κατέληξε ο κ. Αργυρού

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/25 11:06

    ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΛΙΑΔΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *