
Ο Μάριος Ηλιόπουλος απέστειλε προπονητικό υλικό στον Αθλητικό Σύλλογο Μεγιστεύς Καστελλορίζου, που είναι υπεύθυνος ο Χρήστος Καλαϊτζίδης.
Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε ο Μάριος Ηλιόπουλος, καθώς εστάλη προπονητικό υλικό στον Αθλητικό Σύλλογο Μεγιστεύς Καστελλορίζου. Εκεί υπεύθυνος ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, ο οποίος είχε αναδειχθεί από τα εφηβικά της ΑΕΚ και είχε παίξει και στην πρώτη ομάδα στα τέλη της δεκαετίας του ΄70.
Εδώ και πολλά χρόνια είναι εγκατεστημένος στη Ρόδο και έχει οργανώσει μια ακαδημία στο Καστελόριζο, μέσω της οποίας τα παιδιά του νησιού διδάσκονται το άθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Μεγιστεύς Καστελλορίζου ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ κ. Μάριο Ηλιόπουλο για την αποστολή αθλητικού υλικού στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, μια χειρονομία που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά!
Με την ευαισθησία που τον διακατέχει ως άνθρωπο αλλά και ως ηγέτη της μεγάλης ιδέας της ΑΕΚ του πόνου και της προσφυγιάς, ανταποκρίθηκε άμεσα μετά την ενημέρωση που είχε από τον κ. Στέλιο Μανωλά, φίλο και πρώην συμπαίκτη του προπονητή μας κ. Χρήστου Καλαϊτζίδη, σχετικά με τα όσα πράττουμε στα αθλητικά δρώμενα του ακριτικού Καστελλόριζου, ενός νησιού μικρού αλλά με τεράστια σημασία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας μας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΤΩ ........ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή