
Η Ρόδος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι αποτελεί έναν από τους πιο ανθεκτικούς και δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, με τη νέα τουριστική σεζόν να προμηνύεται ακόμη πιο δυνατή. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Γιάννης Παπαβασιλείου, εκτιμά ότι το 2026 η τουριστική περίοδος θα επεκταθεί έως και την 30ή Νοεμβρίου, κάτι που επιβεβαιώνει τη διαρκή άνοδο του νησιού και τη μεγάλη ζήτηση από τις διεθνείς αγορές.
Σε συνέντευξή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο πλαίσιο της World Travel Market 2025 στο Λονδίνο, ο κ. Παπαβασιλείου σημείωσε ότι η φετινή σεζόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, γεγονός που αποτυπώνει τη δυναμική του προορισμού. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η επιτυχία δεν πρέπει να οδηγήσει σε εφησυχασμό, καθώς οι υποδομές χρειάζονται άμεση βελτίωση για να ανταποκριθούν στον αυξανόμενο όγκο επισκεπτών.
Παράλληλα, τόνισε πως οι ξενοδόχοι της Ρόδου θα συνεχίσουν να διεκδικούν τη μείωση του ΦΠΑ, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ανταγωνιστικότητα και να στηριχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ . ΑΣΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ 2026 ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2026 . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΙΣΚΟ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΚΟΥ 07.00 . ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ ΕΩΣ 30 ΝΟΕ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙ 30 ΜΕΡΕΣ 270 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙ 13 ΩΡΕΣ 3510 ΩΡΕΣ .ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ 13ΤΡΙΣΙΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜακάρι να γίνει 12 μήνες η σαιζόν ΑΛΛΑ όχι με αυτούς τους ψωριάρηδες που μας κουβαλάτε! Καταργήστε το low cost στη Ρόδο, η Ρόδος δεν χρειάζεται σπρώξιμο,καλούς πελάτες θέλει και όχι άχρηστους περιπτεράκηδες. Έρχονται με 30 ευρώ Γερμανοί και Άγγλοι και μεις για να πάμε Αθήνα σε γιατρό θέλουμε 150.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΣΑΙΖΟΝ 18.38 ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ 12ΜΗΝΟ
ΑπάντησηΔιαγραφή