
Σημαντικά βήματα για την ενίσχυση της παρουσίας της την ινδική τουριστική αγορά πραγματοποίησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με σειρά φράσεων και επαφών που έλαβαν τις τελευταίες ημέρες στην Ινδία.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας συμμετείχαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία, παρουσία 50 κορυφαίων τουριστικών πρακτόρων της ινδικής αγοράς, καθώς και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Την παρουσίαση εκ μέρους της Περιφέρειας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, κ. Χρήστος Μιχαλάκης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ινδία, ο κ. Μιχαλάκης συναντήθηκε επίσης με Ινδό πολιτικό και μέλος της Άνω βουλής της Ινδίας, Yerram Venkata Subba Reddy, με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν απόψεις και να θέτουν τις βάσεις για την ανάπτυξη συνεργασιών και τη δημιουργία γεφυρών πολιτισμού.
Σημαντικές επαφές αναμένεται να έχει οκ. Μιχαλάκης και στο πλαίσιο της κορυφαίας τουριστικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στη Μουμπάι, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ινδική αγορά.

ertnews.gr
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΙΝΔΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή