ροή ειδήσεων

Καταγγελίες για κακομεταχείριση γατιών στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου – Τι απαντά ο Διοικητής



Διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει η κίνηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Νίκου Καραμαρίτη να εγκλωβίσει -όπως καταγγέλουν εργγαζόμενοι του νοσοκομείου- γατάκια σε εσωτερικό κήπο, χωρίς οδό διαφυγής. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να έχει απαγορεύσει τη χορήγηση νερού και τροφής.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε σήμερα στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου, κ. Γιούλα Διμέλη, η όποια δήλωσε ότι η μη σίτιση των ζώων, καθώς και η παρεμπόδιση της σίτισής τους από εθελοντές, θεωρείται παθητική κακοποίηση, συμφωνά με την ισχύουσα νομοθεσία. Στη συνεχεία η κ. Διμελή, γνωστοποίησε ότι για το θέμα έχει απευθυνθεί σε Δήμο και Εισαγγελέα ώστε να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ .Νίκος Καραμαρίτης, δήλωσε αποκλειστικά στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ότι οι καταγγελίες είναι κακοπροαίρετες και άδικες. Όπως σημείωσε, ακολουθεί τις αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου και την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία ορίζει ότι τα ζώα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 200 μέτρα μακριά από το Νοσοκομείο. Ο κ. Καραμαρίτης τόνισε ότι είναι άδικο να κατηγορείται ένας άνθρωπος που βάζει πάνω από όλα τη δημόσια υγεία και την προστασία των ευάλωτων ασθενών.

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *