ροή ειδήσεων

Σε ρυθμούς Μουντιάλ 2026 κινείται η τουριστική Ρόδος



Όπως στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, έτσι και φέτος, με την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, η τουριστική Ρόδος κινείται και σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς!

Οι τουρίστες που έρχονται στο νησί για διακοπές, δεν χάνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες!

Κολλημένοι στις οθόνες, φωνάζοντας, χορεύοντας και ζώντας τις φάσεις και τα γκολ, σαν να ήταν στα γήπεδα. Ελληνικοί ρυθμοί και διεθνείς ύμνοι ανακατεύονταν με τα σχόλια και τις κραυγές των τουριστών.

Μια πραγματική παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, που επηρεάζει και τη Ρόδο! Τα μπαρ στο νησί είναι γεμάτα με τηλεοράσεις που δείχνουν τα παιχνίδια και οι τουρίστες απολαμβάνοντας το θέαμα μέσω των συχνοτήτων της ΕΡΤ! Η ατμόσφαιρα εκρηκτική, με φωνές, γέλια και πανηγυρισμούς.

Φέτος, η καλοκαιρινή Ρόδος δεν είναι μόνο ήλιος, θάλασσα και ελληνική κουζίνα! Είναι και ποδόσφαιρο! Είναι και Μουντιάλ!

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μαραγκού

ertnews.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατάγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *