Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Dodekanisos Express» που παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Κω - Το πλήρωμα ξεπέρασε το όριο εργασίας

Στο λιμάνι της Κω παραμένει από το μεσημέρι το καταμαράν «Dodekanisos Express», αφού όπως μας ενημέρωσαν επιβάτες που είναι εξοργισμένοι από την όλη κατάσταση, έλεγχος της Λιμενικής Αρχής διαπίστωσε ότι το πλήρωμα είχε υπερβεί το προβλεπόμενο όριο εργασίας, με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί ο απόπλους του πλοίου με προορισμό την Ρόδο.
Όπως μας αναφέρουν οι επιβάτες, η ταλαιπωρία τους αναμένεται να είναι πολύωρη, αφού όπως ενημερώθηκαν το καταμαράν , θα αναχωρήσει από την Κω, το πρωί της Τρίτης, με να αποτέλεσμα είναι αναγκασμένοι να βρουν κάποιο κατάλυμα και να πληρώσουν από την τσέπη τους για να διανυκτερεύσουν, μέχρι το πρωί που θα αναχωρήσει το πλοίο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.