ροή ειδήσεων

Aλέξανδρος Κολιάδης: Συνάντηση με Κατσαφάδο για τις καταστροφές στη Ρόδο – Ζήτησε άμεση χρηματοδότηση και αποζημιώσεις



Την άμεση στήριξη της Ρόδου μας και των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες ζήτησα σήμερα από τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου για έκτακτη συνάντηση και τον ευχαριστώ.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στις περιοχές που πλημμύρισαν, δίπλα στους κατοίκους και στα συνεργεία μας και είδα από κοντά τις καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές. Αυτή την εικόνα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας μετέφερα στον Υφυπουργό.

Ζητήσαμε άμεση οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ρόδου για την αποκατάσταση των ζημιών και να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες αποζημίωσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις δύο κακοκαιρίες που έπληξαν το νησί μας μέσα σε λίγες μέρες.

Περιμένουμε στη Ρόδο κλιμάκιο του Υπουργείου για την καταγραφή των ζημιών, ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.
Ευχαριστώ τον Κώστα Κατσαφάδο που με δέχθηκε εκτάκτως και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα του νησιού μας.

Στις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι μαζί. Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνον του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατάγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

συνδεθείτε

1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!