ροή ειδήσεων

Σχετικά με την ανάρτηση, Καρατζαφέρης: Θέμα χρόνου να γίνω Πρωθυπουργός... (Δεν κάνει πλάκα)

Σας έχω ξαναπεί σε παλαιότερες αναρτήσεις ό,τι στην πολίτική τυχαία δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ και τυχαία δεν λέγεται ΤΙΠΟΤΑ.
Για όσους (πάλι) χλευάζουν σχετικά με τα λεγόμενα του Γ. Καρατζαφέρη έχω να πώ τα εξής...

Τα τελευταία δύο χρόνια τα περισσότερα ΜΜΕ προωθούν συστηματικά, το κόμμα του Πράκτορα της Αγγλικής αλλά και Γαλλικής Μασονιας Γεωργίου Καρατζαφέρη, δεν υπάρχει δελτίο και εκπομπή που να μην γίνεται δεκτός ο ίδιος και οι Μασόνοι υποψήφιοι του. Μάλιστα υπάρχουν εκπομπές επί μόνιμου βάσεως που προωθούν συστηματικά το εν λόγο μασονικό κόμμα κατά προκλητικό τρόπο.
Η Μασονια παίζει το μεγάλο της χαρτί για να διαλύσει αυτό τον Λαό και αυτή την Χώρα, και για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να κατασκευάσει ένα ψευτοπατριωτικό κόμμα ένα κόμμα μαριονέτα που θα εξαπατήσει του Ελληνες και να το παρουσιάσει ότι είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για να βγούμε από τα αδιέξοδα.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί μια πρωτη αφορμή.
Και αυτή η αφορμή ήρθε την νύκτα της 6 Δεκεμβριου με την δολοφονία του Αλεξάνδρου
Γρηγορόπουλου, το ίδιο βράδυ και την ίδια ώρα της δολοφονίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δεξίωση σε νυκτερινό μαγαζί προς τιμή του Γαλλοεβραιου πατέρα του Νικόλα Σαρκοζι, Πωλ Σαρκοζι ( υπάρχουν πληροφορίες ότι υποκινητές και σχεδιαστές της εκτέλεσης του Γρηγορόπουλου ήταν η Γαλλική, η Αγγλική Μασονια, Και η Μ16 σε πολύ στενή συνεργασία με το εδώ κλιμάκιο της Μοσάντ και της CIA που δια μέσω πρακτόρων προδοτών της ΕΥΠ όπλισαν το χέρι του Αστυνομικού που ανήκει στο στενό κύκλο των πρακτόρων συνδικαλιστών της ΕΥΠ που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ) και ήταν εις γνώση του Μασόνου προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!
Η Πρώτη πράξη ήταν το χάος και αναρχία, ο στρατος ήταν στα στρατόπεδα και η αστυνομία είχε κρυφτεί, αλλά οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Ήταν σε πρώτη μετάδοση να ρίχνουν κατάρες στο Μασονικό Κράτος που δεν αντιδρά.
Πολλοί τότε ψηφοφόροι κύριος των μεγάλων κομμάτων που έιχαν απελπιστεί από την κατάσταση χάους και αναρχίας (που έντεχνος κατασκεύασαν οι Μασόνοι μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες) Άρχισαν να καλοβλεπουν το ΛΑ.Ο.Σ. Ως Σωτηρία, έξω οι Μασόνοι έβλεπαν ότι το εγχείρημα τους άρχισε να βγάζει τους πρώτους καρπούς.

Την άνοιξη ο Μασόνος πρόερος του ΛΑ.Ο.Σ. είχε ανεβάσει την ρητορική του κατά της
Κυβέρνησης λέγοντας το καταπληκτικό στις τοπικές του κόμματος του, ότι σε ένα χρόνο το ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι κυβέρνηση, (Αλήθεια από που έχεις πάρει εγγυήσεις ότι θα είσαι κυβέρνηση σε ένα χρόνο;;;).

Η Δεύτερη προσπάθεια ενίσχυσης του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν με την υποκινούμενη εξέγερση των
Μουσουλμάνων τον Μάιο στην Αθήνα (λίγες μέρες πριν της Ευρωεκλογές) από πράκτορες της
Μοσάντ που υποκίνησαν τους αριστερούς πράκτορες τους Εν Ελλάδι ώστε αυτοί να ξεσηκώσουν με την σειρά τους τους Μουσουλμάνους ( και οι οποίοι ετοιμάζουν και νέα και ποιο μεγάλη προβοκάτσια προσεχώς) ώστε να προκαλέσουν μεγάλη αγανάκτηση στον Ελληνικό Λαό και να τον εκτρεψουν εις το μόνο κόμμα που έχει πατριωτικό ψεύτικο μανδύα (εξου και το άνω των επτά μονάδων ποσοστό του).

Ο Σκοπός της Μασονιας δια μέσω του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ο διακαής πόθος των Εβραιομασόνων Δια έναρξη Ελληνοτουρκικού πολέμου δια την απελευθέρωση την Χριστιανοεβραϊκης Βυζαντινης Κωνσταντινούπολης.
Ένα σχέδιο ακριβώς το ίδιο με τον πόλεμο που οδήγησε τον Ελληνισμό στην Μικρασιατική
Καταστροφή, μόνο που το νέο σχέδιο αυτό που είναι εν εξέλιξη θα είναι ποιο οδυνηρό για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΡΥΚΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

"...μιλάει εδώ για 2 δικές του Κυβερνήσεις. Η μια η αρχική - μεταβατική είναι στο Μυστρά Πελοποννήσου όπου θα στεγαθεί προσωρινά η «κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας του ΛΑ.Ο.Σ.» (ήδη έχουν ανακατασκευάσει εκεί τα «ανάκτορα – μέγαρα» και έχουν στήσει στρατιωτική μεραρχία στην Τρίπολη προς φύλαξη της!) μετά από στημένη-προδομένη εθνική μεγάλη καταστροφή και εισβολή των στρατευμάτων του άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ώστε ως ανάδραση να σχηματιστεί με τη βοήθεια-συμπαιγνία των Ρώσων και του εξίσου συμπαιγνιακού διπρόσωπου εγκληματικού «ΝΑΤΟ» (που αφού υποκίνησε την επίθεση του «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» θα το παίξει κατόπιν «φιλέλληνας») η μόνιμη τελική πρωτεύουσα στην Κωνσταντινούπολη ως έδρα της «Αυτοκρατορίας 666» "


ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

Διαβάστε εδώ: ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

Εδώ παλαιότερο άρθρο με τα προδοτικά μέτρα αφοπλισμού του Ελληνικού Στρατού:

Kerberos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/11 23:59

    τί πίνειιιι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/11 01:05

    Τι Πινει?
    Αυτο που δεν πινεις εσυ...
    Αντε για υπνο τωρα Κοιμησου....

    Εχουμε πηξει και στους μασονους και εδω

    ΡΟΤΑΡΥ

    ΛΑΙΟΝΣ

    Και βαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *