ροή ειδήσεων

Τόσα παράπονα... όσες και οι πτήσεις !

Η κρίση με τα σκουπίδια στο αεροδρόμιο Διαγόρας πρέπει να ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Καθημερινά φτάνουν στην Σελίδα μας αλλά και σε πολλά blogs πολλές καταγγελίες για τις υπηρεσίες αλλά και την ασφάλεια του αερολιμένα μας...
<




Άλλες καταγγελίες :

"Αεροδρόμιο Ρόδου"
"Θα ήθελα να πώ και άλλα προβλήματα για το αεροδρόμιο της Ρόδου, αλλα πιστεύω ότι αυτά είναι αρκετά που ανέφερε ο φίλος μας αναγνώστης(κυρίως για το παλιό κτήριο το οποίο είναι στην κυριολεξία ερείπιο)! Απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι γραφείο πληροφοριών τον χειμώνα ΔΕΝ υπάρχει καθόλου σε όλο το κτήριο, και έτσι όλοι οι επιβάτες ρωτάνε τους security, τα άτομα που δουλεύουν στις καφετέριες και στα dutty free. Και δυστυχώς γραφείο πληροφοριών ...
δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ στο καινούριο κτήριο το οποίο λειτουργεί εδώ 3 χρόνια σχεδόν, και έτσι οι τουρίστες το καλοκαίρι δεν ξέρουν που να πάνε!
Για τα σκουπίδια δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πέρσι το καλοκαίρι ζήσαμε εξευτελιστικές στιγμές, δεν είχε καθαρισμό το αεροδρόμιο για σχεδόν 2 βδομάδες, ευτυχώς μερικές κοπέλες που εργάζονταν στην προηγούμενη εταιρία καθαρισμού καθάριζαν όσο μπορούσαν για να το κρατήσουν όσο πιο καθαρό γινόταν, αλλιώς θα είχαμε πνιγεί στην βρομιά, και όλο αυτό έγινε μήνα Ιούλιο που την μέρα μας έχουμε πάνω από 150 πτήσεις κατά μέσο όρο!
Δυστυχώς από τότε που συνταξιοδοτήθηκε ο παλιός αερολιμενάρχης , υπάρχει στην κυριολεξία μια μεγάλη ανοργανωσιά! Όλοι οι εργαζόμενοι-υπεύθυνοι της ΥΠΑ θέλουν να φάνε την θέση, τόσο πολύ που κάνουν «πόλεμο» τον τωρινό αερολιμενάρχη για να τον φάνε! Κλασσικό ελληνικό δημόσιο θα μου πείς, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο υπεύθυνοι για ένα αεροδρόμιο που έχει τόσο μεγάλη κίνηση τουριστών!
Αν συνεχίσω να γράφω προβλήματα , θα γράφω για μέρες ολόκληρες και δεν θέλω να σας κουράσω, δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7033.html


"Κρατικός Αερολιμένας Ρόδου..."
"Με μία απλή βόλτα και χωρίς να είναι απαραίτητα ταξιδιώτης , μπορεί εύκολα κανείς να αντικρίσει, ότι και ο κάθε πολυπόθητος επισκέπτης σε αυτό το Σμαραγδένιο Νησί... αμέσως μετά την προσγείωση του στο διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου.
Στο κτήριο των αφίξεων, η οροφή μοιάζει με μισοτελειωμένο παζλ μιας και λείπουν κομμάτια λόγω του ότι κάθε χειμώνα η οροφή μπάζει νερά όποτε βρέχει με αποτέλεσμα να καταστρέφονται. Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια και φυσικά να μην παραλείψουμε τα έκτακτα μέτρα που παίρνουν για το φαινόμενο, με διάφορους κουβάδες! Το δε καλοκαίρι και όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 30 βαθμούς αρχίζει να γίνεται αισθητή και η απουσία του κλιματισμού που ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει ή είναι ανεπαρκής. Επανειλημμένα οι τουριστικοί παράγοντες του νησιού αναφέρονται στο πρόβλημα αυτό αλλά...οι υπεύθυνοι έχουν στα γραφεία τους ξεχωριστό κλιματισμό που δουλεύει!!!
Αμέσως μετά, ο επισκέπτης μας μπορεί να δει την προχειρότητα που μας χαρακτηρίζει σαν δημόσιο, στα κισσέ τον ιδιωτικών τουριστικών επιχειρήσεων που παραχωρούνται για την εξυπηρέτηση πελατών και μοιάζουν με προχειροφτιαγμένες προκάτ καντίνες παραλίας για μια χρήση και μόνο!!!
Στον ίδιο χώρο, αραιά και πού, βρίσκονται και οι πυροσβεστήρες για έκτακτες περιπτώσεις πυρκαγιάς με ημερομηνία λήξης της αναγόμωσης κάπου στο 2008!!!
Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν την δωρεάν υπηρεσία Ίντερνετ (το όνομα του ασύρματου δικτύου είναι freeinternet) η συμβουλή μου είναι να μην προσπαθούν μάταια διότι δεν δουλεύει τους τελευταίους 4 μήνες τουλάχιστον!
Όσο για τις αυτόματες πόρτες εισόδου και εξόδου, ο επισκέπτης μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός προς αποφυγή ατυχημάτων όπως συνέβη και πρόσφατα σε μία συμπολίτισσα μας όπου η πόρτα δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Ρόδου διότι το αεροδρόμιο αν και διακινεί μερικές δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες μηνιαία, δεν διαθέτει γιατρό !!! Το ίδιο άσχημο συνήθειο έχουν και οι πόρτες του νέου κτηρίου.
Στο ίδιο κτήριο πάλι, ο ταξιδιώτης που αναχωρεί, πρέπει αφού κάνει check in, να κουβαλήσει τις βαλίτσες του στην άλλη άκρη του κτηρίου για να περάσει από έλεγχο αποσκευών (χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο) και μετά να ανεβεί στον επάνω όροφο από τις κυλιόμενες σκάλες που δεν λειτουργούν τα τελευταία 3 χρόνια!!!
Το δε γραφείο πληροφοριών για τις πτήσεις έχει και αυτό κάποιες ιδιομορφίες στο ωράριο λειτουργίας και κάποιους περιορισμούς στις ξένες γλώσσες που μπορεί κάποιος να εξυπηρετηθεί. Μόνη λύση είναι οι οθόνες πληροφοριών για αφίξεις/αναχωρήσεις οι οποίες όμως δεν συμφωνούν απόλυτα η μία με την άλλη.
Έξω από το κτήριο, το αεροδρόμιο διαθέτει 4 τεράστιους πυλώνες με συνολικά 24 προβολείς για την κάλυψη του φωτισμού αλλά... δουλεύουν μόνο οι 4 προβολείς με αποτέλεσμα να επικρατεί μια κατάσταση μυστηρίου και να ξεχωρίζουν μόνο τα φώτα των αυτοκινήτων και οι φωτεινές επιγραφές TAXI.
Φέτος έχουν καταγραφεί και 2 τροχαία ατυχήματα από πρόσκρουση αυτοκινήτων στα υπερβολικά, κατά την άποψη μου, κιγκλιδώματα που υποχρέωσε να τοποθετήσει το αεροδρόμιο, η ιδιωτική εταιρεία πάρκινγκ κατά μήκος του δρόμου, για την αύξηση των εσόδων της.
Κατά καιρούς και μάλιστα πρόσφατα, η τοπική κοινωνία αναγκάστηκε να παρακολουθήσει έναν αγώνα διαμάχης μεταξύ ΥΠΑ, Δήμου Πεταλούδων, Περιφέρειας, Εμπορικού Επιμελητηρίου και Υπουργείου Μεταφορών για το ποιος πρέπει να πληρώσει για τα σκουπίδια του αεροδρομίου, ποιος πρέπει να τα μαζέψει και που πρέπει να τα πετάξει. Μετά από 1 εβδομάδα χωρίς αποκομιδή και αφού μαζεύτηκαν αρκετοί τόνοι βρωμιάς εδώ και εκεί τελικά το αεροδρόμιο πάλι δεν τα πλήρωσε αν και εισπράττει από τα καταστήματα που ενοικιάζει, τέλη καθαριότητας.

Όλα τα παραπάνω είναι δυστυχώς πραγματικά και μπορεί οποιοσδήποτε να τα επαληθεύσει με μία ματιά.

Και αναρωτιέμαι, τελικά υπάρχει αερολιμενάρχης? Τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας? Οι υπεύθυνοι είναι σχετικοί με το αντικείμενο?

Το 2008 η ΥΠΑ ανακοίνωσε έσοδα από τον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου, 48 εκατομμύρια ευρώ.

Καλωσορίσατε... "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Anonymous27/6/10 19:14

    Otan dn kserete ta problimata tou Aerolimena kalitera na min milate...Mathete prwta kai meta miliste..Asxetoi oloi sas...eixate kai sta xwria sas blogs kai legate tis apopseis sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *