ροή ειδήσεων

Σκυλίτσα με 7 κουταβάκια στο έλεος της γραφειοκρατίας...

Γράφει η Γιώτα... Καταγγελία:
Απο χθες το πρωι προσπαθω να επικοινωνησω με καποιον υπευθυνο για να ερθουν να περισυλλεξουν μια σκυλιτσα που εχει γεννησει 7 κουταβακια μεσα στον χωρο της ξενοδοχειακης μοναδας της οποιας εργαζομαι. Μιλησα με τη φιλοζωικη Ροδου, η οποια με ενημερωσε οτι δεν ειναι πλεον αρμοδια για περισυλλογη και οτι πρεπει να απευθυνθω στο κυνοκομειο.


Επικοινωνω με την κ.Χατζη η οποια μου ειπε οτι επειδη το ξενοδοχειο ειναι στο δημο Πεταλουδων δεν μπορει να βγαλει το αυτοκινητο και να μπει στον αλλο δημο αλλα εαν καποιος μπορεσει !να τα φερει εκεινη ηταν διατεθειμενη να τα φιλοξενησει και μου ειπε οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον δημο Πεταλουδων οι οποιοι ειναι υποχρεωμενοι βαση νομου να εχουν μια αρμοδια υπηρεσια. Πηρα τηλ τον δημο Πεταλουδων στις 2 το μεσημερι και ηταν απαντες αποντες, η τηλεφωνητρια με παρεπεμψε στον γραμματεα του δημαρχου,τον κ.Αρη, ο οποιος στην ερωτηση μου για το που βρισκονται ολοι οι υπευθυνοι τετοια ωρα μου ειπε οτι δεν ειναι κανενας υπολογος σε μενα ( τον πολιτη που τον πληρωνει παρεπιπτωντως ) και με θρασσος μου ειπε οτι : τι δουλεια εχει!
Ο δημος να ερθει να μαζεψει το σκυλι απο το ξενοδοχειο, δεν υπαρχει κανεις για αυτη τη δουλεια!! και οταν εγω τον ρωτησα αν το σκυλι που εχει αρχισει να γινεται επιθετικο λογω γεννας επιτεθει σε καποιον πελατη του ξενοδοχειου ποιος θα εχει την ευθυνη? εκεινος δεν ειχε φυσικα καμια απαντηση να μου δωσει. Στο τελος του λεω δηλ μου λετε οτι ο δημος δεν εχει μεριμνήσει να εχει την αρμοδια υπηρεσια , μου απαντησε αν αυτο σας ικανοποιει τοτε κυρια μου ναι!!! Για ολα τα παραπανω εχω μαρτυρες το προσωπικο του ξενοδοχειου που ηταν παρον σε ολες τις κινησεις και συζητησεις.

Σχόλια

  1. Anonymous30/6/10 02:05

    Και μην ξεχάσετε. Στις επόμενες εκλογές, Κορδίνα, δαγκωτό έτσι;.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous3/7/10 13:10

    AX KAI NA ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΑΛΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΙΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ....ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΙΡΙ Ε ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ....ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ Ε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ.....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :-:Strays' help:-:5/7/10 17:10

    Τα κουταβάκια τελικώς ήταν 9. Καταφέραν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κ επιασαν τη μανουλα κ τα μωρά και μεταφερθηκαν ολα σωα στο Κυνοκομειο Ροδου. Ροδίτες..πηγαινετε να υιοθετησετε κανενα, μην περασει ολη του τη ζωη σε κλουβι!!!

    Φιλικά
    strayshelp.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *