επικαιρότητα

Νεκρή γάτα σε αποσύνθεση...

"Από την Δευτέρα πρωί υπάρχει ένα νεκρό άσπρο γατάκι στη Ρόδου - Λίνδου στο Φαληράκι, 100μ από το κατάστημα ΑΒ στο ρεύμα προς Ρόδο, στην πλευρά της νησίδας (αν χρειάζεστε σας δίνω και συντεταγμένες). Σήμερα Πέμπτη, ξαναπέρασα από εκεί, και κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να μαζέψει το άτυχο ζώο.


Δηλαδή κανείς υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας ή κανείς αρμόδιος δεν περνάει από εκεί? Ή μήπως περιμένετε να εξαϋλωθεί μόνο του? Και μήπως συγκινηθείτε περισσότερο, αφού για μια νεκρή γάτα δεν σας καίγεται καρφί, να σας ενημερώσω πως απέναντι ακριβώς από το σημείο που βρίσκεται το νεκρό ζώο είναι η στάση του ΚΤΕΛ, όπου δεκάδες τουρίστες που περιμένουν καθημερινά να περάσει το λεωφορείο, περνάνε την ώρα της αναμονής τους κοιτώντας το και φωτογραφίζοντας το. Καταλάβατε τα χάλια σας ή πρέπει να σας το αναλύσω περισσότερο? Αι σιχτίρ πια..." ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά