επικαιρότητα

Διανομή φυλλαδίων για τη δασοπροστασία.

Ενημερωτικό έντυπο υλικό για την προστασία των δασών και την αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών διένειμαν σήμερα στον κόμβο του Ροδινιού ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταύρος Παραλούσης...Μια πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας για την δασοπροστασία, σε ένα χρονικό σημείο της αντιπυρικής περιόδου που χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμο λόγω και των καιρικών συνθηκών.

Οι κ. Μαχαιρίδης και Παραλούσης μίλησαν για τη σημασία της ενημέρωσης των πολιτών, τονίζοντας πως η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας είναι δεδομένη, αν και επιβάλλεται να είναι όλοι σε επιφυλακή και εγρήγορση.

«Συναντούμε όλο και περισσότερους ευαισθητοποιημένους πολίτες, και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό» υπογράμμισε ο νομάρχης Δωδεκανήσου, προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη να επιδεικνύουν όλοι, ειδικά αυτήν την περίοδο, τη δέουσα προσοχή.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής θύμισε πως το συντριπτικό ποσοστό των πυρκαγιών οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια, «κάτι που πρέπει να συναισθάνεται, σαν ευθύνη, κάθε πολίτης».

Σημειώνεται, ότι ο κ. Παραλούσης σαν ανταπόδοση της διαρκούς έμπρακτης στήριξης του νομάρχη στην Υπηρεσία, πρόσφερε στον κ. Μαχαιρίδη πλήρη στολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Στην διανομή των φυλλαδίων συμμετείχαν επίσης προσωπικό της Πυροσβεστικής και τα στελέχη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Μαρία Μάχλη και Κώστας Μάγος.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Σχόλια


Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα! Κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε τα Παράπονα Ρόδου στο Google News! Κάντε κλικ εδώ

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Είναι ζωντανός άγιος είμαι 48 χρόνων και στα 7 μου ένιωσα θαύμα πάνω μου το θυμάμαι σαν να έγινε χθες είναι άγιος (μάγκας) δυνατός όσο με έχει καλά ο Θεός θα προσπαθώ να είμαι πιστός στο τάγμα μου

mms

mms

βίντεο