ροή ειδήσεων

Μοναχικές διακοπές στη Ρόδο για τη Δήμητρα.

Οι πλέον μοναχικές διακοπές της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου. Εδώ και δεκαπέντε ημέρες βρίσκεται στο συνήθη καλοκαιρινό προορισμό της, στο Νησί των Ιπποτών, και τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνά κλεισμένη στη σουίτα της, στο «Rodos Palace»...



Είναι η μοναδική χρονιά που δεν έχει δίπλα της ούτε την κολλητή της Εριφύλλη Χατζηθεοδώρου, αδερφή του διεθνούς πολίστα Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Το γεγονός ότι δεν έχει παρέα την αναγκάζει να παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο και να δροσίζεται στην πισίνα του. Οσοι γνωρίζουν τη Δήμητρα αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι και το καλύτερό της, αφού συνήθως αποφεύγει το χλώριο, όπως ο διάολος το λιβάνι! Λατρεύει τη θάλασσα και μπορεί να κολυμπά με τις ώρες, κάτι που δεν μπορεί να απολαύσει όπως θα ήθελε.

Τις σπάνιες φορές που αποφασίζει να ξεμυτίσει από το «Rodos Palace» χαλαρώνει στην παραλία της Αφάντου και απολαμβάνει το ψαράκι της πάντα στην ψαροταβέρνα «Αβάντης». Τι κι αν το θερμόμετρο μπορεί να αγγίζει τους 40 βαθμούς; Η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου στο μενού της πάντα ζητάει και ψαρόσουπα!

Στην περιοχή της Αφάντου η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ιδιαίτερα αγαπητή, αφού με τους κατοίκους μοιράζεται τα καλοκαίρια της αρκετά χρόνια τώρα. «Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που τη βλέπουμε χωρίς παρέα. Οταν έρχεται, κάθεται με τις ώρες μόνη της στην παραλία. Βέβαια δεν την αφήνουν και πολύ ήσυχη, αφού κάθε λίγο και λιγάκι την πλησιάζουν λουόμενοι και της πιάνουν την κουβέντα. Είναι ιδιαίτερα ευγενική και μιλάει σε όλους» δήλωσε στην «Εspresso» μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Ολοι διαπιστώνουν πάντως ότι δεν έχει και την καλύτερη διάθεση, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso». Συνήθως προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, ακόμα κι όταν πηγαίνει στην παραλία. Πλέον αφιερώνει πολύ λιγότερο χρόνο προετοιμασίας πριν βγει από τη σουίτα της του ξενοδοχείου.

Τις λίγες βραδινές εξόδους της τις μοιράζεται με τον πολύ καλό της φίλο, τον Ροδίτη Μερκούρη Αρφαρά, κοσμικό του νησιού. Τελευταία τη συνόδεψε σε παραλιακό ξενοδοχείο, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές ο πολύ καλός της φίλος Σταμάτης Κραουνάκης.

tsiliadoros.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *