επικαιρότητα

Εθελοντική καθαριότητα κυνοκομείου την Κυριακή

Την Κυριακή 29/8 και ώρα 10 πμ το πρωί βοηθάμε όλοι στην απολύμανση του Κυνοκομείου Ρόδου. Ας στηρίξουμε όλοι την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ αυτή πρωτοβουλία φιλόζωων που αντιδρούν στην κατάσταση των 200+ ζώων του Κυνοκομείου...


Μαζί με κτηνιάτρους, οι φιλόζωοι θα βρεθούν στο Κυνοκομείο καθώς τα ζώα είναι πάρα πολλά και ο Δήμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα και καταγγελίες. Όποιος βρίσκεται στη Ρόδο και επιθυμεί να βοηθήσει τα ζώα που έχουν την ανάγκη όλων μας, μπορεί να πάει κατευθείαν στο Κυνοκομείο στην Λεωφόρο Ρόδου - Λίνδου, την Κυριακή το πρωί.
adespoto.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά