ροή ειδήσεων

Συνέντευξη Μαχαιρίδη στο CNN TURK.

Στον τηλεοπτικό σταθμό CNN TURK μίλησε σήμερα ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης, με αφορμή την παρουσία στη Ρόδο δημοσιογράφων από τη γειτονική χώρα λόγω της δρομολόγησης καταμαράν από και προς το Φετιγιέ...

Ο νομάρχης υπογράμμισε τη σημασία των επαφών που αναπτύσσουν οι δύο πλευρές, ειδικά τα τελευταία χρόνια, με στόχο «να έλθουν ακόμα πιο κοντά οι δύο λαοί», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το Αιγαίο είναι η θάλασσα που μας ενώνει».

Έκανε επίσης ειδική αναφορά στον Τούρκο δημοσιογράφο Αλί Μπιράντ, τον οποίο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να διαπιστώσει την αγάπη του για τα νησιά μας, σημειώνοντας πως ειδικά οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης του νομού μας και των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας καταβάλλουν συστηματικές προσπάθειες για διεύρυνση της συνεργασίας, κυρίως σε τουριστικό επίπεδο.

Τέλος, ο κ. Μαχαιρίδης επεσήμανε ότι παρά τις όποιες διαφορές υπάρχουν ακόμα, μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα βήματα προς την κατεύθυνση περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων και διαμόρφωσης προϋποθέσεων για εμπέδωση μιας ειλικρινούς και διαρκούς φιλίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *