ροή ειδήσεων

Κοριτσάκι 5 χρόνων στα δόντια λυκόσκυλου!

Από του Χάρου (ή, μάλλον, του… λυκόσκυλου) τα δόντια γλίτωσε την τελευταία στιγμή ένα κοριτσάκι μόλις 5 χρόνων στην Παστίδα του δήμου Πεταλούδων στην Ρόδο!...
Το παιδί έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού των παππούδων του, όταν... ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από το αγριεμένο σκυλί που ξέφυγε από την ιδιοκτήτριά του.

Η πρωτοφανής αγριότητα του λυκόσκυλου θυμίζει ταινία τρόμου… Άρπαξε το μικρό κοριτσάκι από το κεφάλι και το τραβούσε απότομα, σαν να ήθελε να το ξεκολλήσει!

Με πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να αποσπάσουν το αιμόφυρτο κοριτσάκι από τα δόντια του και να το μεταφέρουν επειγόντως στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, όπου έφτασε έχοντας υποστεί ισχυρό κλονισμό!

Ωστόσο, η μικρούλα στάθηκε τυχερή, καθώς οι απανωτές δαγκωματιές του μεγαλόσωμου σκύλου δεν προκάλεσαν βλάβη σε κάποιο καίριο όργανό της.

Όμως, χρειάστηκε να της κάνουν οι γιατροί 35 ράμματα στο κεφάλι για να κλείσουν τις πληγές που άνοιξαν τα κοφτερά δόντια του λυκόσκυλου!

Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ειδικό δωμάτιο, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο λοιμώξεων, ενώ η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το σκυλί στην αυλή του σπιτιού.


kinitronews.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *