ροή ειδήσεων

8ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Το Σαββάτο 25 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 17.00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ¨ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ¨ (στο Καρακόνερο) θα πραγματοποιηθεί για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το καθιερωμένο πλέον «ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», με την συμμετοχή περιπατητών και φίλων...




Yπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δ.Ο.Ν.Α., του Π.Ο.Δ.Ρ., του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και την συνεργασία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ¨ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ¨.

Η φετινή μας διοργάνωση, θα έχει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πνοή, καθώς 277 μαθητές και μαθήτριες και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων των ιδιωτικών εκπαιδευτήριων ¨ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ¨, συμμετείχαν σε έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Συμμετοχή στη ζωή». Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η κ. Νατάσα Σαβράνη, Καθηγήτρια Εικαστικών του σχολείου.

Την ημέρα της διοργάνωσης, στο κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» θα υπάρχει έκθεση με τα έργα των παιδιών. Στο τέλος της διοργάνωσης, τρία από αυτά - ένα από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, θα βραβευτούν από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τον φιλόλογο και ζωγράφο κ. Παναγιώτη Αναστασιάδη, τον Δωδεκανήσιο διεθνούς φήμης ζωγράφο και γλύπτη κ.Dion Ζαχαρίου και από τον ιατρό παιδίατρο, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας κ.Μιχάλη Νούσια.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος ¨ΘΑΛΕΙΑ¨, έχει ήδη δώσει οικονομική ενίσχυση σε άτομο με ειδικές ανάγκες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ:
17.00 – 17.30 : Προσέλευση και εγγραφή συμμετεχόντων.
17.30 : Περιήγηση στην έκθεση ζωγραφικής.
18.00 : Περπάτημα.
18.30 : Απονομή επαίνων για την έκθεση ζωγραφικής.
18.45 : Απονομή διπλωμάτων συμμετοχής.

« ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! »

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *