ροή ειδήσεων

Ανησυχία από τα απανωτά κρούσματα βανδαλισμών σε σχολεία.


Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν στις διωκτικές αλλά και στις αρμόδιες εκπαιδευτικές αρχές τα απανωτά κρούσματα βανδαλισμών σε σχολικά συγκροτήματα, λίγες μάλιστα ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς...

Μετά τις μεγάλες υλικές ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στο 9ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας, σειρά είχαν τα σχολεία της Ρόδου, αλλά και το Δημοτικό σχολείο Αργαλαστής Βόλου, το οποίο μάλιστα είχε ανακαινιστεί πρόσφατα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τα δύο νέα κρούσματα καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη Ρόδο, απ’ όπου οι δράστες έκλεψαν ηλεκτρονικό υλικό, ενώ στη Μαγνησία προκάλεσαν μεγάλες ζημιές.

Στη Ρόδο, άγνωστοι εισέβαλαν στο 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου στο ισόγειο και έκλεψαν ένα DVD player και διάφορα τηλεκοντρόλ, ενώ προσπάθησαν να πάρουν και τον πύργο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του σχολείου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν… Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που είχαν «χτυπήσει» το σχολείο και τον Ιούνιο και είχαν κλέψει ένα laptop.

e-newsandviews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *