ροή ειδήσεων

Ηλεκτροσόκ στην κυκλοφορία !

Τις εργάσιμες ημέρες στην πλατεία Σύμης επικρατεί κυκλοφοριακό χάος. Η αιτία συνήθως είναι τα σταθμευμένα οχήματα όσων είναι στα γραφεία της ΔΕΗ...
για να πληρώσουν ή να λύσουν κάποια διαφορά. Πόσο καλό θα έκανε αν μεταφερόταν εκτός πόλεως; Στην οδό Αυστραλίας, στην λεωφόρο Λίνδου και οπουδήποτε δεν μπλοκάρει την κίνηση των οχημάτων.
Ειδικά το καλοκαίρι υπάρχει θέμα !



Σχόλια

  1. Anonymous30/9/10 21:49

    To έχω αναφέρει και εγώ σε δική μου ανάρητηση με τα 12 ερωτήματα για τους υπ. δημάρχους αλλά έλαβα αοριστες απαντήσεις.... οπως κατάλαβες...μαλλον παιζονται πολλά συμφέροντα με αυτο το χαμό...


    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous1/10/10 17:58

    Συμφωνω κι εγω με την μεταστεγαση.
    Θα ηθελα να επισημανω ομως, πως το προβλημα παιρνει τις εκτασεις που εχει, επειδη ολοι τρεχουν καπου να πληρωσουν με μετρητα. Κινηση, παρκαρισμα, χαος, ταλαιπωρια, καυσαεριο, χαμενος χρονος, και εξοδα μετακινησης.
    Μηπως οι τραπεζες μας, να μειωσουν τις χρεωσεις, να στραφει πιο πολυς κοσμος στην αυτοματη χρεωση μεσω τραπεζικου λογαριασμου;
    Οταν ηρθα Ελλαδα, αυτο το πραγμα ηταν σαν ταξιδι στο μακρινο παρελθον, και μαλιστα πριν την γεννηση μου. Απο μικρο παιδι, τετοια διαδικασια, δεν ειχαμε στο εξωτερικο.
    Πλεον ολοι λογαριασμοι αυτοματα μεσον τραπεζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/12 20:31

    συγγνωμη αλλα τα θελει ο κωλος σας! μουρμουρατε για την ταλαιπωρια στην τεραστια ουρα αλλα δεν κανετε κατι πολυ απλο ανταυτου.. οπως λεει ο παραπανω, γιατι δεν κανετε τις πληρωμες μεσω ατμ η ακομη καλυτερα μεσω e-banking??? μην μου πειτε τωρα οτι δεν μπορειτε...ελεος πια, στο facebook ολοι ειστε ειδικοι!και δεν μιλαω για τους ηλικιωμενους! που και για αυτους σιγουρα καποιο παιδι τους θα μπορουσε να το κανει. Οσο για τις χρεωσεις που λεει ο παραπανω, ποιες ακριβως χρεωσεις μιλατε?? προσωπικα απο το ebanking σε 3 τραπεζες που εχω ανοιξει δεν ειχα την παραμικρη χρεωση που πληρωνω,οτε,δεη,κινητη τηλεφωνια κτλ.
    ξυπνηστε λιγο και βγειτε λιγο απο την εποχη των παγετωνων, μονο να μουρμουρατε ξερετε και το αποτελεσμα ειναι οτι ετσι ταλαιπωρουνται και οσοι πανε σε μια δημοσια υπηρεσια που οντως χρειαζεται η παρουσια του εκει... πχ πας σε ενα ταχυδρομειο να παρεις ενα απλο γραμματοσημο για να στειλεις μια καρτα,ενα γραμμα και περιμενεις σε μια τεραστια γραμμη απο ατομα που θελουν να πληρωσουν λογαριασμους!!!ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/12 20:57

    5/1/12 20:31 ρε σαχλαμάρα ποιος θα κάνει ηλεκτρονικές πληρωμές? αφού οι περισσότεροι είναι για να κάνουν ρυθμίσεις, λες άμα γινότανε να κάνουμε τις ρυθμίσεις μας μέσο internet θα τραβούσαμε όλοι αυτή την ταλαιπωρία?? εδώ ο κόσμος καίγεται και δεν έχει να φάει, internet νομίζεις ότι έχουν οι περισσότεροι και facebook, εσένα σε κόβω για κανένα κωλόπαιδο νεόπλουτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/12 21:14

    αντε ας πουμε ρε μαγκα μεγαλε εσυ οτι στην δεη οι ουρες ειναι γιατι πανε για ρυθμισεις και οφειλες!! στο ταχυδρομειο που γινεται ο ιδιος χαμος γιατι πανε??? στην δευαρ???παμε αν θες μια μερα μαζι σε αυτες τις υπηρεσιες να δουμε σε τι ποσοστο θα ειναι ατομα με υποθεσεις που θα γινονταν πανευκολα μεσω ιντερνετ,ρωτησε 100 ατομα να σου πουν πως πληρωνουν απλους λογαριασμους...οσο για το επιχειρημα οτι δεν εχουν ιντερνετ, δεν θα το σχολιασω γιατι απλα δεν υπαρχει, και η κουτση μαρια εχει καλως η κακως ιντερνετ! και στον ενα στους χιλιους που δεν εχει ιντερνετ, μπορει να παει στο ατμ, κοστιζει και αυτο μαγκα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/12 21:17

    οσο για οτι με κοβεις για κωλοπαιδο νεοπλουτο, δεν θα μπω στην διαδικασια να σε χαρακτηρισω, απλα θα σου πω οτι πεφτεις εντελως εξω, ατομο του μεροκαματου ειμαιπου δουλευω 6-7 μηνες το καλοκαιρι στα ξενοδοχεια οπως οι περισσοτεροι μας, απλα ομως προσπαθω να κανω την ζωη μου πιο ευκολη και οικονομικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/12 21:51

    παίζει και η μέθοδος του περιστεριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/1/12 12:11

    Με 3 λογαριασμούς σε διαφορετικές τράπεζες είσαι άτομο του μεροκάματου??? σώπα ρε μεγάλε....να μου πεις και εμενα να κάνω την δουλειά σου μήπως και ανοίξω και εγώ 3-4 λογαριασμούς του μεροκάματου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/1/12 21:10

    γιατι απλα ρε χαλβα η καθε επιχειρηση-ξενοδοχειο που δουλεψα και αλλαξα σταδιακα,εκανε την πληρωμη σε διαφορετικη τραπεζα στην οποια επρεπε να ανοιξω υποχρεωτικα λογαριασμο,βλακα,καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *