ροή ειδήσεων

Πως λειτουργούν οι νόμοι με τα ατυχήματα?

Μετά από περιστατικό που διηγήδηκε κάποιος κύριος για το ατυχημά του, αναρωτιέμαι πως λειτουργούν οι νόμοι σ΄αυτήν την χώρα...

Συγκεκριμένα ενώ ήταν πεζός στις διαβάσεις και προσπαθούσε να περάσει απέναντι από κεντρική λεωφόρο στην Ιξιά Ρόδου, σε σημείο ιδιαίτερα τουριστικό, τον χτύπησε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε κάποιος Αλβανός ο οποίος έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εγκαταλείποντας τον άνθρωπο τραυματισμένο. Αμέσως μάρτυρες τουρίστες που είδαν το περιστατικό, πήραν τον αριθμό και ειδοποίησαν την αστυνομία, όπου τον εντόπισαν ενώ
είχε πέρασει το χρονικό περιθώριο του αυτόφορου και έτσι δεν τον έκαναν τίποτα!!!!!
Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω αφού μάρτυρες υπήρχαν, αφού προκάλεσε ατύχημα με εγκατάλειψη για ποιο λόγο κυκλοφορεί "κύριος" περιμένοντας να γίνει το δικαστήριο σε 3 χρόνια???????
Το δυστύχημα είναι ότι παρόμια έχουν συμβεί αρκετά τελευταια και κυρίως με Αλβανούς οδηγούς, ο λόγος? δεν έχουν παιδία και καθόλου οδική συμπεριφορά. Και το κακό είναι ότι φοβίζουν και τους τουρίστες γιατί τουλάχιστον οι περισσότεροι εδώ σέβοντε τους πεζούς και τις διαβάσεις!!!! Φυσικά οποισδήποτε ανεγκέφαλος μπορεί, αλλά τα περιστατικά αυξάνοντε συνεχώς τελευταία κυρίως με Αλβανούς!
Πρέπει επιτέλους να αλλάξουν κάποιοι νόμοι ώστε να τιμωρούντε αναλόγος όσοι σκοτώνουν και τραυματίζουν κόσμο ή δημιουργουν υλικές ζημιές επειδή δεν είναι ικανοί να κρατούν τιμόνι και με την απόλυτη κάλυψη του νόμου!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *