ροή ειδήσεων

Νευροπαραλυτικά αέρια πάνω από το νησί;

"εδώ και ώρα παρατηρήθηκαν αεροπλάνα να "δημιουργούν" τα γνωστά πλέον chemtrails με τα νευροπαραλυτικά αέρια πάνω από το νησί! μια ματιά στον ουρανό θα σας πείσει... Σας στέλνω 2 φωτογραφίες που τράβηξα το πρωί...
όπου φαίνονται τα γνωστά πλέον chemtrails με νευροπαραλυτικό αέριο, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία δεξιά πάνω από το κτίριο φαίνεται η "ουρά" του αεροσκάφους την ώρα που στρίβει για να ψεκάσει σταυρωτά.
Και μην βγει κανένας "ειδικός" και μιλήσει για φυσικά φαινόμενα κ.τ.λ. γιατί έχουμε δει κι άλλες φορές συννεφιασμένο ουρανό με πολλές πτήσεις επιβατικών αλλά και πολεμικών αεροσκαφών , χωρίς όμως "ουρές"..."
ΣΙΜΟΣ



Σχόλια

  1. Anonymous20/9/10 10:33

    Ρε σιμΟ!! Δεν πηρες χαμπαρι οτι σημερα εχουμε συννεφα και οταν περναει αεροπλανο δημιουργει ρευματα αερος και τραβαει προς τα εκει τα νεφη? Μια ασπρη λωριδα νεφων στον ουρανο ειναι και εχει αποσταση 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ πανω απο το κεφαλι σου!! (Σαν να κλανω απο τα κοσκινου ενα πραμα)Που το ειδες το νευροπαραλητικο αεριο? Ξερεις τι σημαινει ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΛΗΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ?? Μενεις φυτο επι τοπου.

    Κλεισε λιγο το Pc και την τηλεοραση που σου εχουν νευροπαραλληση το μυαλο και βγες εξω να εισπνευσεις λιγο αερακι να στανιαρεις. Δεν θα πεθαινεις.. μη φοβασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous20/9/10 10:38

    xa xa έχεις μεγάλη πλάκα...
    θέλεις να πεις πως το αεροπλάνο που έκανε στροφη 90 μοιρών και συνέχισε πορεία διασταύρωσης με την "ουρά" που άφηνε πίσω του είναι κάτι φυσιογικο;
    θέλεις να πεις πως κάθε φορά που έχει σύννεφα παρατηρείς το ίδιο φαινόμενο;
    ξύπνα ...

    ΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous20/9/10 10:56

    Επιπροσθέτως, ο Σίμος έχει και ενσωματωμένο σύστημα ενόργανης χημικής ανάλυσης καθώς διεπίστωσε ότι τα αέρια είναι και "νευροπαραλυτικά".
    Ε, ρε γλέντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous20/9/10 10:58

    Α ρε Συμεών! Τι να τα κάνουμε τα πανάκριβα εργαστήρια ανάλυσης αφού έχουμε τζάμπα υπηρεσίες από εσένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous20/9/10 10:59

    Καλημέρα.
    Τα νέφη αυτά ονομάζονται cirrus aviaticus και είναι γνωστά στη Μετεωρολογία από καταβολής αεροπλάνων τύπου jet.
    Όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες (άπνοια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες) στα υψηλά στρώματα της τροπόσφαιρας (5-8km), τότε τα καυσαέρια των αεροσκαφών παγώνουν πολύ γρήγορα και μπορεί να παραμείνουν εκεί για αρκετό διάστημα. Το διάστημα αυτό μεγαλώνει όσο πιο σταθερές είναι οι συνθήκες σε αυτά τα ύψη (γιαυτό δε θα δεις ποτέ 'ψεκασμούς' όταν φυσά πολύ ή όταν έχουμε ασταθή καιρό).
    Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι κανείς δε θα ψέκαζε οτιδήποτε σε ύψος 8km γιατί αυτό θα έφτανε στην επιφάνεια σε άγνωστη περιοχή και πολύ μακριά (ίσως στη Γαλλιά ή ακόμα πιο πέρα. Ακόμα και πέτρα να ρίξει το αεροσκάφος που πετά με 300 km/h από τα 5-8km αυτή θα πέσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
    Τέλος, αν κάποιος θέλει να σε υποβάλει σε τροποποίηση συμπεριφοράς ο ασφαλέστερος τρόπος θα ήταν μέσο του νερού...
    Ας τελειώνουμε με αυτή την ανοησία τελικά.


    Γιάννης Χαραλαμπόπουλος
    Διδάκτορας Μετεωρολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous20/9/10 10:59

    ΒΡΕ!!ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ/??????????????

    Εσυ περιμενεις να μεινει 1 λωριδα αερα εκει πανω ευθιγραμισμενη στο ιδιο σημειο? Φυσσαει ο αερας δεξια, πανε δεξια και μετα κανουν σας κυκλο!!!

    ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ PC ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous20/9/10 11:07

    δείτε αυτά και τα ξαναλέμε...
    http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

    και δείτε εδώ το εσωτερικό ενός τέτοιου αεροπλάνου και πάλι τα ξαναλέμε...
    http://www.youtube.com/watch?v=6FO4GHBu_Hs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous20/9/10 11:21

    Κύριε Χαραλαμπόπουλε σας παρακαλώ πολύ!
    Εδώ έχουμε ολόκληρο ΣΥΜΕΩΝ και ΣΙΑ και εσείς μας κάνετε τεχνικές αναλύσεις.
    Δεν τις θέλουμε κύριε. Δεν τα μασάμε αυτά τα "επιστημονικά"....
    Εμείς θέλουμε νευροπαραλυτικά, βιολογικό πόλεμο, θεωρίες συνωμοσίας, σούπερμαν και μπάτμαν. Αυτά μας αρέσουν!
    Αυτά που διαβάσατε είναι για τα πανεπιστήμια και μόνο!

    Συμεών δώσε πληροφορία στο λαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonymous20/9/10 11:22

    Βεβαίως και υπάρχουν αεροσκάφη για ψεκασμούς (για γεωργικούς, υγειονομικούς, πυροσβεστικούς και μετεωρολογικούς λόγους) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αυτά που κάνουν αυτή τη δουλεία.
    Δηλαδή δεν κατάλαβα τι δείχνουν αυτά τα video.
    Αν θέλεις να το πιστεύεις ότι αυτά είναι νευροτοξικά αέρια, πίστευε το.
    Από την άλλη είναι πολύ μεγάλο το project για να είναι μυστικό. Αλήθεια από που απογειώνονται αυτά τα αεροσκάφη; ποίοι είναι οι πιλότοι που ψεκάζουν ακόμα και τα παιδιά τους;; ψεκάζουν και τους εαυτούς τους βέβαια γιατί μέχρι να προσγειωθούν δεν έχει επικάθήσει το αέριο....

    Βαριέμαι να συνεχίσω...

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anonymous20/9/10 11:33

    Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα chemtrails οφείλονται στην ψύξη των "καυσαερίων" που εκτοξεύονται από τους πρωκτούς των πελαργών οι οποίοι μεταναστεύουν αυτό τον καιρό. Μετά εκτενείς έρευνες έχει αποδειχθεί ότι τα καυσαέρια αυτά είναι πλούσια σε μονοξείδιο του άνθρακα, υδρόθειο και κώνειο, γι΄αυτό και παρουσιάζουν ιδιαίτερα δραστική νευροπαραλυτική επίδραση. Έτσι είναι κύριοι! Οι πελαργοί μας την έχουν στημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anonymous20/9/10 11:59

    Έχετε μεγάλη πλάκα όλοι , αλλά πέρα από το χιούμορ , τις εξυπνάδες και τις αμπελοφιλοσοφίες , καλό είναι να βλέπετε που και που λίγο πέρα απ'τη μύτη σας.
    Όσο για τον Δ.Χ. ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ , μπορώ κι εγώ να υπογράψω ως ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    Είστε τόσο σίγουροι πως το όνομά μου είναι "Σίμος" και πως δεν είμαι γυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anonymous20/9/10 12:14

    Το ήξερα ότι ο ΣΙΜΟΣ δεν είναι τυχαίος!
    Και το απέδειξε περίτρανα! Ακούς κύριε "Διδάκτορα Μετεωρολογίας"??? Πώς αισθάνεσαι τώρα που σε κατατρόπωσε με τα ατσαλένια επιχειρήματά του ο Σίμος? Μήπως θα ήθελες τώρα να σκίσεις όλα τα πτυχία που πήρες? Άντε μπράβο να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους σιγά-σιγά... Άντε γιατί πολλά μας τα είπανε όλοι οι επιστήμονες με τις θεωρίες τους και τα πειράματά τους.
    Σίμο μαζί σου και ας μην είσαι σίγουρος για το φύλο σου!

    Σύλλογος Υποστηρικτών Σίμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Anonymous20/9/10 12:31

    συγχαρητήρια για την ευρηματικότητα που επιδεικνύετε στις γελοιότητες , κάθε φορά που δεν μπορείτε να αντικρούσετε μια άποψη με ορθολογισμό (αν δεν γνωρίζετε τη λέξη , ανοίχτε λεξικά)και απτές αποδείξεις.
    Είστε άξιοι επαίνου , αν και πολύ πιθανόν είναι να τα γράφει όλα ένα άτομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Anonymous20/9/10 12:40

    Ακούτε ρε? Άντε να ξεστραβωθείτε όλοι σας και μετά να απευθύνετε το λόγο στον/στην Σίμο.
    Μάθετε ρε τι σημαίνει ορθολογισμός και μετά τα λέμε.
    Ακούς και εσύ διδάκτορα? Να ανοίξεις και εσύ λεξικό! και να βρείς αποδείξεις για τα λεγόμενά σου. Όχι αμπελοφιλοσοφίες!
    Εμείς έχουμε ολόκληρες φωτογραφίες που αποδεικνύουν και αποκαλύπτουν τη συνωμοσία των νευροπαραλυτικών αερίων και εσείς μας κάνετε αστήρικτες ψευτοαναλύσεις υπογράφοντας ως διδάκτορας?

    Κάτω τα χέρια από τον/την ΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Anonymous20/9/10 12:42

    Έναν άνθρωπο βρήκαμε επιτέλους να αποκαλύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ και πέσανε τα όρνια να τον φάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Anonymous20/9/10 12:54

    Λοιπόν επειδή εγώ προσωπικά θίχτηκα από τα λεγόμενα του κυρίου Σίμου στέλνω επίσης ένα βιντεάκι αποδεικτικό της θεωρίας μου για τα πέρδοντα πουλιά:

    http://www.youtube.com/watch?v=f1LmLkq4598

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά τα αέρια δεν ήταν νευροπαραλυτικά άρα αέριας βλακείας. Για πείτε μου όλοι ειδήμονες ένα λόγο. Εδώ η κάθε κυβέρνηση οποιοδήποτε χρώματος κάνει ότι γουστάρει χωρίς να αντίδραση κανένας αυτό σας πείραξε. Αν σας χαλάει ο Χαρδαβελλας σταματήστε να βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Anonymous20/9/10 16:13

    Ρε Σιμο σε καταλαβαίνω. Και εγω ημουν περσι στη θέση σου. οι αεροψεκασμοι και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ με ειχαν τρελάνει.Κυκλοφορουσα ολη μερα με το κεφαλι ψηλα και ειχα καταντησει ΜΑΛΑΚΑΣ με αυτη την ιστορία.Είχα παρατησει την γυναικα και τα παιδια μου και κοιμομουν και ξυπνουσα με το αγχος των ψεκασμών.Τελικα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αεροπλανα που τηρουν τις πορειες τους σε αεροδιαδρομους οι οποιοι εχουν πλατος μεχρι και 20 χλμ .πανω απο την ροδο υπαρχουν τουλαχιστον 4 γι αυτο και η στροφη που κανουν προς Αυστραλια, Ταιλανδη ,Ινδια, και πισω.Συνδυασμος ατμοσφαιρικης πιεσης,υγρασιας,και ανεμου δημιουργει το φαινομενο της κρυσταλοποιησης των καυσαεριων. Ανάλογα με το υψος καποια αεροπλανα αφηνουν ουρες ενω καποια αλλα όχι. γιαυτο ηρεμησε και ασχολησου και λιγο με το H.A.A.R.P.
    Δες και αυτό(ttp://www.youtube.com
    /watch?v=o4g930pm8Ms)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Anonymous20/9/10 16:21

    Παιδια εγω βγηκα εξω και ζαλιζομαι.. Ο Δοκτωρ Σιμος ειχε δικαιο. Μαλλον εισεπνευσα αεριο!! Με Ψεκασαν οι Αμερικανοι!! Ατιμη φαρα!! Αααχχχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Anonymous20/9/10 16:55

    Σίμο δώσε το ΟΚ και θα τους σπάσω τα κόκαλα όλους αυτούς που σε αμφισβητούν.

    Ρε κάτω τα χέρια από τον ΣΙΜΑΡΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Anonymous20/9/10 17:58

    Σίμο πρέπει να σπάσεις τη σιωπή!
    Σίμο μίλα στο λαό σου!
    Σε περιμένουμε με ανείπωτη ανυπομονησία!
    Σε ικετεύουμε ... μίλα μας!!!
    Μην σε πτοούν οι κακεντρεχείς άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Anonymous20/9/10 20:24

    Καλά βρέ Σίμο (ή Σιμόνη,άν ισχυρίζεσαι πως μπορεί να είσαι και γυναίκα),είναι δυνατόν να πιστεύης ότι κάποιος μπορεί να ψεκάζη νευροπαραλυτικά αέρια από ύψος 8 χιλιομέτρων στοχεύοντας με ακρίβεια μιά συγκεκριμένη περιοχή;

    Κι'αφού τα αέρια που είδες ήταν νευροπαραλυτικά,πώς και δέν έμεινες "φυτό" αμέσως; (αλλά μάλλον είσαι μονίμως βλήτο,που και αυτό φυτό είναι...)

    Κι'άν ανοίξης ένα βιβλίο φυσικής τού Γυμνασίου,θα δής εκεί στό κεφάλαιο περί Πυρηνικής (ή Ατομικής) Φυσικής,να περιγράφεται η λειτουργία του θαλάμου Wilson,που στηρίζεται ακριβώς στό φαινόμενο τής δημιουργίας πυρήνων συμπυκνώσεως υδρατμών (στην ατμόσφαιρα,τέτοιοι πυρήνες συμπυκνώσεως είναι τά μόρια τών καυσαερίων τών αεροπλάνων) σε χαμηλές θερμοκρασίες (όπως είναι αυτές που επικρατούν στά ύψη που πετάνε τα αεριωθούμενα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιμος Φαν Κλαμπ20/9/10 21:31

    Δρ Σιμο,

    νόμιζα ότι τα βιβλία του Λιακόπουλου δεν τα αγοράζει κανείς...αλλά ευτυχώς είδα το άρθρο σου με τις αποδείξεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Στη θέση σου θα έκλεινα το ίντερνετ, θα έκλεινα την τηλεόραση και θα πήγαινα πίσω στο Γυμνάσιο.

    Εκτός αν ψήνεις αφιέρωμα στις πυραμίδες του Μεξικό που τις κάναν οι Ελ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anonymous20/9/10 22:17

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΑΕΡΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑ-ΜΑΝΕΤΤΑΣ
    ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Anonymous20/9/10 23:18

    Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά νομίζω ότι τόσο η πολιτική προστασία όσο και ο πάτερ μανεττας είναι στο κόλπο....
    Έχουν καταλυθεί όλα αγαπητέ μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΩΡΓΟΣ22/9/10 15:04

    ΑΑΑΑ! Γι'αυτό κυκλοφορούσαν όλοι με μάσκες πριν λίγο καιρό.

    Να 'σαι καλά ρε Σίμο.
    Τώρα κατάλαβα το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Anonymous23/9/10 13:07

    δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χλευαζουμε καποιον που εχει διαφορετικη αποψη απο εμας!
    εγω συμφωνω με τον σιμο οτι μας ψεκαζουν...
    απο λιγο που εχω ασχοληθει,επιστημονες εχουν παραδεχθει οτι μπορουν να αναμιξουν στα καυσιμα των αεροσκαφων καποια μεταλλα και αλουμινιο σε μεγεθος 1/10 του κοκου της πουδρας,για να καταπολεμισουν το φαινομενο του θερμοκηπειου..
    αμερικανικα μεγαλα αεροσκαφη απογειωνονται/απογειωνοταν απο Σουδα και Ελευσινα χωρις σχεδιο πτησης...
    ποιος απο αυτους που ειναι κοντα στα 30 θυμαται οταν ηταν πιτσιρικας να χαζευει αυτες τις ουρες;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Anonymous23/9/10 15:27

    Έλα τώρα .. πες την αλήθεια .... ο ΣΙΜΟΣ δεν είσαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Anonymous24/9/10 17:13

    telika simo mallon eise gay ke epeidi den briskis antra se exei xtipisi katakoutela ke blepei iptqamena.........prosoxi erxete o superman...............meta timis superman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Glykotsoutsounos66625/10/10 13:17

    Ρε μαλακες ΑΥΤΑ ΠΟΥ δειχνετε ΔΕΝ είναι ψεκασμοί!!!!
    Είναι τα καυσαέρια των κινητήρων του αεροπλάνου που παγώνουν λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών στα μεγάλα ύψη!!!!
    Αυτά λέγονται contrails και αυτό από το οποιο πάσχετε όλοι εσείς οι χριστιανοβαρεμενοι συνωμοσιολόγοι λέγεται
    ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το κακό είναι πως κάποιος ΔΕΝ χρειάζεται διδακτορικό για να γνωρίζει ή να μάθει κάποιος περι του φαινομένου...πολλές φορές είναι θέμα φιλοσοφίας προσέγγισης του "αγνώστου". επειδή όμως η "νευροπαραλιτική" πολιτική-λαική-κτλ, με αποτέλεσμα την παιδεία, ιστορία του τόπου αυτού (και όχι μόνο αυτού!) κατάφερε να σας την αφαιρέσει, αναλωθείται σε άχρηστες, ηλίθιες και τόσο κλειστές εικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δυστυχώς Κ.Χαραλαμπόπουλε ( απευθύνομαι σε εσας μια και είστε επιστημονας και μπορείτε να βρείτε κάτι παραπάνω απο εμας) ο ψεκασμός είναι γεγονός. Επιστήμονες έχουν πια εντοπίσει το παράξενο γεγονός και έχουν καταθέσει δημόσια τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

    Ένας απο αυτούς είναι ο Κ. Νίκος Κατσαρός ( πρόεδρος χημικών Ελλάδος) που έχει μιλήσει δημόσια για τους καθημερινούς αεροψεκασμούς και για τις αναλύσεις που έκανε με την ομάδα του στον Δημόκριτο.

    Το φαινόμενο παρατηρείται παγκοσμίως, και η πληροφόρηση απο επίσημες κρατικές πηγές δίνεται απρόθυμα και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.
    Ακόμα και στην Ελληνική Βουλή έχει γίνει ερώτηση απο βουλευτή ( δεν θυμάμαι ποιος).

    Αν ψάξετε και βρείτε κάτι για το φαινόμενο αυτό μακάρι να μας το πέιτε.

    Όσο για το ποιοί πιλότοι είναι αυτοί που ψεκάζουν ακόμα και τα παιδιά τους είναι και δική μου απορία και απογοήτευση..... όμως το κάνουν δυστυχώς .....

    Ε. Κουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *