ροή ειδήσεων

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,...


ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ,ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Παρακαλώ πολύ βοηθήστε μας με την δημοσίευση-ανάρτηση του θέματος από τα blog σας γιατί όλοι οι αρμόδιοι στη Ρόδο ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ εδώ και μια 20αετία για τα προβλήματα στην περιοχή μας από επικίνδυνους, τουρκαλβανούς τσιγγάνους, αποφυλακισμένους, οι οποίοι έχουν ρημάξει την περιοχή μας και μας έχουν κάνει τον βίο αβίωτο!!Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αγριέψει περισσότερο γιατί συνεχίζεται η κατάληψη και εγκατάσταση επικίνδυνων τσιγγάνων στην περιοχή.Δεν σέβονται ούτε ανθρώπους, ούτε ζώα!! Προκλήσεις ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!

Δεν ξέρουμε πια τι μας ξημερώνει με αυτούς. Ζούμε υπό συνθήκες και καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ!20 χρόνια δεν έχουμε πάρει ανάσα! Ζούμε όπως θέλουν αυτοί! Μας έχουν πλέον σπάσει τα νεύρα!! Δεν είναι ζωή αυτή!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να δώσω συγχαρητήρια στο blog σας, σχετικά με την ανάρτηση σας στις 30/8/2010 (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_2562.html) που μας βοήθησε να γνωστοποιηθεί ευτύτερα η υπόθεση με τους επικίνδυνους αποφυλακισμένους τουρκαλβανόγυφτους και των οικογενειών τους που με το έτσι θέλω (και τις..ευλογίες της πολιτείας) μας μπαστακώθηκαν στην συνοικία μας (Άγιοι Απόστολοι Ρόδου) για πάνω από 20 χρόνια τώρα και μας έχουν κάνει τη ζωή μας ΚΟΛΑΣΗ!

Όταν όλοι κωφεύουν εσκεμμένα, μόνο εσείς και λιγοστοί ντόπιοι δημοσιογράφοι, αφουγκραστήκατε τον πόνο μας, το πρόβλημα μας και την αγωνία μας και μας βοηθήσατε σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γόρδιο δεσμό.

Οι τελευταίες εξελίξεις και νέα σχετικά με το θέμα είναι πως ΚΑΝΕΙΣ αρμόδιος στη Ρόδο ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για την ασφάλεια μας, παρόλη την έκταση που πήρε το θέμα χάρη σε εσάς και το blog σας!

Ναι μεν θορυβήθηκαν πολύ αλλά προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου, να κουκουλώσουν το θέμα και ο ένας τα ρίχνει στον άλλον.

Κατόπιν της δημοσίευσης σας όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός σε τοπικές εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, αλλά όλοι οι αρμόδιοι παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, ενώ έχουμε πλέον, παρασκηνιακά, την εμφάνιση από χρηματοδοτούμενες "αντιρατσιστικές" οργανώσεις που στηρίζουν και υποστηρίζουν τους επικίνδυνους τουρκαλβανόγυφτους στην περιοχή μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα στους τσιγγάνους να συνεχίζουν ανενόχλητοι τις διαρρήξεις, κλοπές, επιθέσεις, εμπόριο ναρκωτικών, φασαρίες, κακοποίηση ζώων, επετεία, απειλές, ύβρεις, κατοχή όπλων, μόλυνση περιβάλλοντος, καταπάτηση και εκμετάλλευση ξένης ιδιοκτησίας και γης, στην οποία κάνουν κουμάντο οι ΙΔΙΟΙ σαν να είναι οι ιδιοκτήτες της και αναγκάζοντας μας να ζούμε εμείς μαζί τους σαν γύφτοι, με τον δικό τους επικίνδυνο και βρώμικο τρόπο ζωής!!

Αυτές οι δήθεν "αντιρατσιστικές" οργανώσεις δεν αρκούνται πλέον στο να εμποδίζουν την απομάκρυνση τους από την συνοικία μας, τους ειδοποιούν άμεσα με την παραμικρή εξέλιξη, την οποία ελέγχουν μεθοδευμένα από τα ΜΜΕ, και έτσι οι τσιγγάνοι προσέχουν περισσότερο τη συμπεριφορά τους, για να ησυχάζουν λίγο τα πράγματα, ούτως ώστε να πάψουμε εμείς από τη μεριά μας να πιέζουμε για την άμεση απομάκρυνση τους.

Αλλά για πόσο; Λίγες μόνο μέρες κρατάει η ησυχία. Τουλάχιστον όσον αφορά τη μουσική διαπασών και τα αλησβερίσια με τα ναρκωτικά.

Κατά τ'άλλα οι καυγάδες, οι προκλήσεις, οι φασαρίες, οι απειλές και τα νταηλίκια συνεχίζονται κανονικά!! Δεν μπορούμε ούτε να μιλήσουμε, ούτε παρατήρηση να τους κάνουμε, αλλά ούτε και να ξεμυτίσουμε από τα σπίτια μας!

Τους παρέχουν μάλιστα δωρεάν ρεύμα και νερό, τα οποία πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , γεγονός για το οποίο θα διεξαχθεί έρευνα και θα διωχθεί ποινικά κάθε υπεύθυνος!!

Άξιο απορίας είναι το ποιος τελικά είναι ρατσιστής σε αυτή την υπόθεση. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, που απειλείται όχι απλά η ψυχική μας γαλήνη, η υγεία μας, αλλά η ίδια μας η ασφάλεια και ΖΩΗ ή αυτοί οι επικίνδυνοι αποφυλακισμένοι, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, τουρκαλβανόγυφτοι που εγκυμονούν κινδύνους για όλη τη συνοικία μας, μαζί με όλους αυτούς τους.."καλούς" και "φιλεύσπλαχνους" κυρίους από τις διάφορες "αντιρατσιστικές" οργανώσεις που τους στηρίζουν και υποστηρίζουν;

Μήπως εδώ έχουμε να κάνουμε με αναίσθητους, επικίνδυνους, ανθέλληνες και ρατσιστές εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι με.."αντιρατσιστικές" οργανώσεις;
Μήπως τρέχει κάτι άλλο...στο παρασκήνιο;; Γιατί 20 χρόνια τυραννίας, αδιαφορίας και ανοχής από την πολιτεία είναι υπερβολικά πολλά για ένα τόσο απλό πρόβλημα, όπως η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ και μετάθεση τους σε μια απόμερη και ήσυχη περιοχή, όπου θα ζουν κι αυτοί και εμείς καλύτερα, και που μπορεί να γίνει με μια απλή εντολή εισαγγελέα και παρέμβαση ενός και μόνο αρμοδίου!!

Μήπως λοιπόν οι πολιτικοί του νησιού πρέπει να είναι πιο ξεκάθαροι μαζί μας και να αρχίσουν να παίρνουν άμεσες αποφάσεις, γιατί μόνο υποψίες κινούν όλα αυτά τα χατηράκια και η άνιση μεταχείριση υπέρ των τσιγγάνων αλλά κατά των πολιτών και κατοίκων της συνοικίας μας;

Με ποιο δικαίωμα αποκαλούν εμάς που τρέμουμε από το φόβο μας και δεν μπορούμε να ζήσουμε στα ίδια μας τα σπίτια μια φυσιολογική ζωή, απειλημένοι από τους επικίνδυνους αποφυλακισμένους τουρκαλβανόγυφτους, "ρατσιστές";

Είναι ο φόβος μας και η απειλή της ίδιας μας της ζωής ρατσισμός; Ποιος και γιατί παραφράζει την Ελληνική γλώσσα και ποια τα συμφέροντα σας κύριοι; Αυτή είναι για σας η έννοια του ρατσισμού;

Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ; Το να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από τα σπίτια μας σαν κυνηγημένοι, κρυφά, για να μη μας πάρουν είδηση οι τσιγγάνοι και μας κάνουν κακό, και να απομονωνόμαστε με κλειστές πόρτες και παράθυρα, μέσα στα σπίτια μας;

Αυτό σας μοιάζει εσάς φυσιολογικό;

Το να είναι απ'εξω στις βρώμικες καλύβες και παράγκες οι τσιγγάνοι και να ΕΛΕΓΧΟΥΝ μια ολόκληρη συνοικία και να σκορπούν το φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους σας μοιάζει φυσιολογικό; Που είναι λοιπόν ο "ρατσισμός" που αποκαλείστε;

Τολμάτε να μας αποκαλείτε ρατσιστές που διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν αντέχουμε άλλο;;;; Επειδή φοβόμαστε για τις ζωές μς πλέον;

Αν όλα αυτά τα παραπάνω τα γυρνάτε τούμπαλιν, κατά πως σας συμφέρει...ε τότε ναι..είμαστε ρατσιστές!

Αφού για σας ρατσιστής είναι αυτός που κινδυνεύει, αλλά πρέπει να το βουλώσει και να ζει υπό καθεστώς φίμωσης και τρόμου ε ναι..είμαστε!!

Είμαστε λοιπόν "ρατσιστές" διότι κι εμείς οι κάτοικοι αυτής της συνοικίας ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ και στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ή ΜΑΛΛΟΝ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!!

Εμείς λοιπόν οι αγανακτησμένοι κάτοικοι των Αγίων Αποστόλων Ρόδου που η ζωή μας κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή, δηλώνουμε ρητά πως ο "πόλεμος" αυτός δεν τελειώνει ούτε προεκλογικά ούτε μετεκλογικά, κάτι το οποίο περιμένουν πως και πως οι πολιτικάντηδες, για να ησυχάσουν όλα και να αποσιωπηθεί το θέμα, ούτως ώστε να μην επηρεάσει τα εκλογικά αποτελέσματα, και δεν πρόκειται να καταθέσουμε τα "όπλα" μας!!

Απαιτούμε ίση μεταχείριση και προστασία του πολίτη! Άμεση επέμβαση εισαγγελέα και απομάκρυνση των τσιγγάνων που απειλούν την ζωή μας!
Δεν θα καταφέρει κανείς να μας φιμώσει με κάνεναν τρόπο!

Έχουμε κι εμείς οι ΝΟΜΙΜΟΙ κάτοικοι της περιοχής δικαιώματα και αυτά ακριβώς απαιτούμε! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ!

Η "μάχη" λοιπόν θα συνεχιστεί ώσπου να δούμε άμεση κινητοποίηση και αποτέλεσμα!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ! Σας λέει κάτι αυτό ή πρέπει πρώτα να σας μοιράσουμε τα κόλυβα κάποιου από μας για να το εμπεδώσετε;

Μην περιμένετε κύριοι μου να θρηνήσουμε πρώτα θύματα και μετά να αναλάβετε τα καθήκοντα και υποχρεώσεις σας!

Το κακό προλαμβάνεται με τις απαραίτητες ενέργειες!

Είστε υποχρεωμένοι να προστατεύετε τον Έλληνα Πολίτη! Γι'αυτό μη βγάζετε την ουρά σας απ' έξω και μην περιμένετε να σιωπήσουμε γιατί η κατάσταση, όπως πολλές φορές σας έχουμε πει, έφτασε πλέον στο απροχώρητο!!

ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΤΡΕΜΟΥΜΕ, ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ, Κ-Ι-Ν-Δ-Υ-Ν-Ε-Υ-Ο-Υ-Μ-Ε!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Θα μας τα δώσετε επιτέλους;
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ, ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ!

ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΕΘΝΩΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ,
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ευχαριστώ πολύ για τη σημαντικότατη βοήθεια σας και ευελπιστώ στην νέα δημοσίευση του προβλήματος μας, μήπως ενδιαφερθεί κάποιος για μας και το ζήτημα λυθεί...




hellenicrevenge.blogspot.com

Σχόλια

  1. Anonymous14/9/10 22:04

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΒΛΗΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ.
    ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΟΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΠΙΣΗς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΝΈΟΥΝ.

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΌς ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous15/9/10 15:45

    με τα λογια και τα παραπονα δεν κανουμε κατι,αφου δεν ενδιαφερονται οι αρχες πιστευω πως οι κατοικοι πρεπει να παρουν τον νομο στα χερια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous15/9/10 20:40

    Τυχαίνει να μένω κοντά στους Αγίους Αποστόλους και βλέπω την κατάσταση η οποία είναι τραγική. Μόλις 50 μέτρα ποιο κάτω είναι ένα λύκειο οπότε η διακίνηση των ναρκωτικών όπως αναφέρθηκε δεν είναι και το καλύτερο θέαμα για τα παιδιά μας. Απλά οι φρουροί της τάξης φοβούνται αναμιγχθούν όπως το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή Rodian Mare. Βέβαια οι πολυαγαπημένες μας τοπικές αρχές έχουν υπόψιν τους ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ψηφίζουν και γι'αυτό και δεν τους αγγίζουν. Κατά τη γνώμη μου ο μόνος τρόπος να τους μετακινήσουν είναι το γνωστό κλιμάκιο που εμφανιστήκε και στα Ζωνιανά.
    Καλή μας τύχη και ας ελπίσουμε για τα ΜΗ χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *