ροή ειδήσεων

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Viper Ribs 2010.

H αγωνιστική ομάδα του Ρ.Ο.ΤΑ. ταξιδεύει την Πέμπτη 16/9 για την Συμπρωτεύουσα όπου θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Viper Ribs 2010...

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα γίνει ο αγώνας Circuit στην Περαία, και την Κυριακή στις 12 ο αγώνας Offshore στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκκίνηση από τον Λευκό Πύργο.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον κορυφώνεται στις δύο κατηγορίες του Πρωταθλήματος, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, τα πληρώματα από όλη την Ελλάδα είναι πανέτοιμα, οι διαφορές στην βαθμολογία μικρές και τα σκάφη θα παρουσιαστούν αναβαθμισμένα, έχοντας λύσει τα όποια προβλήματα μετά την καλοκαιρινή διακοπή, η οποία έδωσε σε όλους τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας.

Από τα τέσσερα συνολικά αγωνιστικά σκάφη του Ρ.Ο.ΤΑ. τα τρία αγωνίζονται στην κατηγορία Rib Sport 200HP και το ένα στην μεγαλύτερη Rib Extra Sport 300HP.

To δίδυμο των Καλαφατά – Συβρίογλου, αγωνίζεται με σκάφος Τechnohull 688, προηγείται στην κατηγορία Rib Sport 200HP με συνολικά 520 βαθμούς έχοντας μια διαφορά 90 βαθμών από τον δεύτερο.
Οι Κέλης – Κολιός, περυσινοί Πρωταθλητές αγωνίζονται με σκάφος Rib Eye 810 και το 3ο πλήρωμα, των Καραβόλια – Κύρη αγωνίζεται με σκάφο...ς Sea Quest 760.

Στην μεγαλύτερη κατηγορία Rib Extra Sport 300HP αγωνίζονται οι περυσινοί Πρωταθλητές Λουλουργάς – Κενενούνης με σκάφος Technohull 888.

Οι αγωνιστικές ομάδες του Ρ.Ο.ΤΑ έχουν την στήριξη της Blue Star Ferries.

Το Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών Viper Ribs 2010 θα ολοκληρωθεί στις 2 & 3 Οκτωβρίου με την 5η αγωνιστική στην Αθήνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *