ροή ειδήσεων

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ... ΣΤΟΝ ΝΟΡ !

"ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "ΘΑΛΑΣΣΑ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΡ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

4 ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ.ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. Anonymous6/10/10 11:14

    Μέσα στο "παιχνίδι" είναι και προϊστάμενοι της Νεωτέρων μνημείων, στέλνουν σήματα διακοπής εργασιών απο το 2004 και τίποτα δεν έγινε. Αν πραγματικά ήθελαν να κάνουν την δουλειά τους μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα θα είχαν δικάσει για να τους κλείσουν. Απλώς κάνουν τα τυπικά και πετάνε το "μπαλάκι" αλλού. Για τους υπόλοιπους που αναφέρονται (αστυνομία,λιμεναρχείο και εισαγγελέα) δεν θα διαφωνήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous6/10/10 11:29

    Ή ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ή ΠΟΛΥ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΛΩΣ ΘΕΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous7/10/10 12:39

    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Εάν εγκαταστήσω ξύλινη πέργκολα με τραπεζοκαθίσματα, στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται μπροστά από το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, και αρχίσω να σερβίρω φαγητά, αλκοολούχα ποτά (λέω να βάλω και λίγη μουσικούλα εάν δεν σας πειράζει), με την πράξη μου αυτή διαπράττω κάποια αξιόποινη πράξη..???
    Εάν σας ενοχλεί η μυροδιά από το ψήσιμο της ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ, μπορώ να εγκαταστήσω την πέργκολα που αναφέρω παραπάνω στην παραλία του Ενυδρείου..!!! Πιστεύω να μη δημιουργηθεί πρόβλημα ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με τις πέργκολες που έχουν εγκατασταθεί στην παραλία του ΕΛΛΗ από τα μαγαζιά (ΘΑΛΑΣΣΑ, ΡΟΝΤΑ, ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous7/10/10 13:32

    Εδώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ έκοψε τα σιδερένια κάγκελα που βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο, κατά μήκος της παραλίας, για να διευκολύνει την πρόσβαση των πελατών του προς την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ που εγκατέστησε πάνω στον αιγιαλό…!!!! «ΠΕΡΓΚΟΛΑ – ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ Νο 2»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous7/10/10 19:02

    Μπουρδέλο την κατάντησαν τη Ρόδο Δημάρχοι-Αντιδήμαρχοι και Εισαγγελείς. Οι πρώτοι για τις ψήφους και οι δεύτεροι για την προαγωγή και πιθανόν όλοι τους για τα διάφορα "δωράκια" που μοιράζουν οι αυθαιρετούντες παράνομοι επιχειρηματίες. Κατάντησαν το νησί μας στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης ενα ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι θέλει, αρκεί να έχει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous7/10/10 19:16

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ (ΠΟΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ma re paidia ti leme twra??

    Sou leei o Dimos Rodou einai sto TOP5 ton pio dieftharmenwn dimwn stin ellada. Ti psaxneis loipon? An analogistei kaneis oti mono apo ta 3,5 euro pou pairnoun epi 6 mines apo tis ksaplwstres bgazoun apisteuto xrima kai monimws den exoun lefta!

    Den eimai apo Rodo alla pragmatrika oi "topikoi sas arxontes" einai kataptystoi!

    Eseis tous psifizete -> Kala sas kanoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *