ροή ειδήσεων

«Τύφλωσε» με λέιζερ… αστυνομικούς!

Πήγαινε… γυρεύοντας ένας νεαρός στην Ρόδο, που θέλησε να «παίξει» με μια συσκευή λέιζερ και διάλεξε τον πιο ιδανικό στόχο: τον οδηγό ενός… περιπολικού της Ομάδας Προστασίας και Καταστολής Εγκληματικότητας!

Φυσικά, συνελήφθη αμέσως και... θα κληθεί να εξηγήσει στο δικαστήριο τι στην ευχή φανταζόταν ότι θα ακολουθούσε! Ο νεαρός δράστης δεν είναι δα και κανένα παιδάκι του δημοτικού… Είναι 23 χρόνων, αλλά φαίνεται ότι το μυαλό του δεν έχει… πήξει! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος την πρωτοφανή «εξυπνάδα» του να σημαδέψει με το λέιζερ που κρατούσε τα μάτια του οδηγού του περιπολικού, και μάλιστα όταν βρισκόταν εν κινήσει;
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε δρόμο της Ρόδου και, όπως ήταν επόμενο, το διερχόμενο περιπολικό της Ο.Π.Κ.Ε. «κοκάλωσε» μπροστά στον κίνδυνο να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα. Ο 23χρονος δράστης που… καμάρωνε για την επιτυχία του, ούτε καν προσπάθησε να εξαφανιστεί κι έτσι βρέθηκε σε χρόνο- μηδέν με τις χειροπέδες!

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. που το βρικε το leizer ?κανενας ελεγχος σε παρανομα προιοντα απο τα οργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ρε φιλε, μας δουλευεις? Τι που το βρηκε το lazer? Το internet ξερεις τι ειναι? Και τι περιμενεις απο τα ¨οργανα¨? Να ελεγχουν τι παραγγελενει ο καθενας απο το σπιτι του? Μετα θα λες για φακελωμα και για ελευση του 666! Μηπως εξω απο καθε καταστημα να υπαρχει και ενα ¨οργανο¨? Δεν υπαρχουν παρανομα προιοντα, υπαρχει σωστη και λαθος χρηση τους! Το lazer επεσε μονο του πανω στον αστυνομικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην αγορά αυτά τα λέιζερ. Οκ το δέχομαι.. Αλλά δεν μπορεί η αστυνομία να κατηγορείται επειδή βρέθηκε κάποιος να κατέχει.. Εδώ μιλάμε για προκλητικότητα και έλλειψη σοβαρότητας από τον νεαρό.. αυτό πρέπει να είναι το θέμα.. Εξάλλου μπορεί νμα το προμηθευτεί κάποιος με πολλούς τρόπους.. Αν δεν γινόταν αυτό και σε έλεγχο η αστυνομία έβρικσε αυτά τα λέιζερ θα έβγαινε κάποιος να πει "μα καλά με αυτά ασχολείτε η αστυνομία;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε βρε παιδιά!!!

    Εδω τα παίρνουν οι μπαμπάδες στα μούλικα τους.
    Έχω ένα τέτοιο ζώο στο διπλανό διαμέρισμα, που έχει εφοδιάσει το παιδί του (δευτέρα δημοτικού) με ένα τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ante pali.. PALI H ASTYNOMIA FTAEI!!!!!!!!!!

    ELEOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για πες μου σε παρακαλω φιλε μου η αστυνομια τι ακριβως πρεπει να κανει? Μας εξηγεις?

    Το λειζερ δεν ειναι παρανομο προιον. Εχει χρησημοτητα σε πολλα πραγματα. Η ΚΑΚΗ ΧΡηση του ειναι που απαγορευεται. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, παρε σαν απλο παραδειγμα το μαχαιρι, Ολοι εχοθμε στο σπιτι μας μαχαιρια. Δεν ειναι απαγορευμενο σαν αγαθο. Απεναντιας ειναι απαραιτητο σε ολους μας. Στη σωστη χρηση του ειναι το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα λειζερ φταινε η οι γονεις που εχουν εγγαταλιψη τα παιδια τους και ασχολουνται με αλλες μαλακιες!!!η μαμα με το σπατουλαρισμα του κορμιου της και της φατσας της και ο μπαμπας με τα λευφτα του και τα ιδιαιτερα παθη του!!τι να λεμε τωρα αστα βραστα ας προσεχαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AFOU DEN YPARXEI ASTYNOMOIA .LEIZER NARKOTIKA MAXAIRIA OLA KYKLOFOROUN ELEYTHERA.
    DEN EXOUME ASTYNOMIA SE AYTON TON TOPO.GIA PERASTE NA DEITE STO ANASA KAFE POSOI APO AYTOUS PINOUN KAFE SE ORA ERGASIAS.ALLA DEN TOU MILAEI KANENAS.EXOUN GINEI XIROTEROI APO TOUS TEMPELIDES DIMOTIKOUS IPALIKOUS TIS IALYSOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να είμαστε δίκαιοι... Εν ώρα εργασίας πίνουν σχεδόν όλοι καφέ... Απλά μπορεί να έχουν κάποια στέκια και ο κόσμος βλέπει συνεχώς στολή εκεί και λέει να πάλι η αστυνομία εδώ αλλά να είναι άλλα άτομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννοώ σε όλα τα επαγγέλματα όλοι πίνουν καφέ εν ώρα εργασίας.. Απλά έχουν κάνει κάποιο στέκι και όσο να είναι η στολή φαίνεται.. και ενώ μπορεί να είναι διαφορετικά πρόσωπα καθισμένα εκεί σε σχέση με μισή ώρα π.χ πριν ο περαστικός θα πει πάλι αστυνομία είχε εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. blepo to grafio dimosion sxeseon tis astinomies diabazi ta panta kalo afto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι και γραφείο δημόσιων σχέσεων.. Μου αρέσουν τα πράγματα να λέγονται όπως είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι σας φταιει η αστυνομια που καποιος ηλιθιος δεν γνωριζει πως χρησιμοποιειται αυτο το πραγμα;λεμε οτι θελουμε μου φαινεται.ειναι σαν αυτο που λεγεται για τα μαχαιρια. ειναι παρανομο να εχω μαζι μου ενα σουγιαδακι παραδειγμα; το πως το χρηιμοποιεις το κανει επικινδυνο. αν θελεις να βλαψεις και με στυλο το κανεις....

    επισης δεν χρειαζεται καν το ιντερνετ για να βρεις τετοια...σε καθε πανηγυρι υπαρχουν αφθονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. που ειναι ρε παιδια αυτη η ΑΝΑΣΑ!!!για να εχει τοσο δουλια !!!τι παιζει εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *