ροή ειδήσεων

Aπαντηση στο "Σήμα ΚΑΜΠΑΝΑ στο κέντρο της Ρόδου"

Όλοι εσείς που αναμασάτε την καραμέλα με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, αν σέβεστε όντως την υγεία τη δική σας και των παιδιών σας σταματήστε να αναπαράγετε ψεύδη που οδηγούν τελικά σε επιβάρυνση της υγείας όλων μας!...


Και εξηγώ ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. με κατεύθυνση στις Τηλεπικοινωνίες, όσο πιο απλοϊκά μπορώ: 1) Την μεγαλύτερη δόση ακτινοβολίας την δέχεστε απο το ίδιο το κινητό σας τηλέφωνο που είναι δίπλα στο αυτί σας! (για αυτο συμβουλεύουμε να μιλάτε μέσω hands-free συσκευές)
2) σκεφτείτε απλά ότι το κινητό προσπαθεί να κάνει ότι δουλειά κάνει και η κεραία κινητής αλλά είναι πολύ μικρότερο! δίνει και παίρνει φωνή! για να δώσει πρέπει να εκπέμψει ακτινοβολία!
3) Όσο λιγότερο σήμα πιάνει το κινητό...τόσο πιο δυνατή ακτινοβολία εκπέμπει! αντιλαμβάνεται οτι η κεραία είναι μακριά και προσπαθεί να "φωνάξει" δυνατά για να φτάσει η φωνή σας στην κεραία! Δεν έχετε παρατηρήσει ότι όταν δεν έχουμε "σήμα" η μπαταρία μας τελειώνει πιο γρήγορα; Γιατί πολύ απλά το κινητό μας ξοδεύει ενέργεια για να εκπέμψει πιο δυνατά!
4) Άρα όσο πιο πολλές κεραίες έχουμε...τόσο πιο χαμηλής ενέργειας ακτινοβολία εκπέμπουν τα κινητά στον εγκέφαλο μας. Το δημαγωγικό μέτρο που έιχε παρθεί κάποτε ώστε να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας απο σχολεία κτλ. είναι απλά μέτρο που βλάπτει την υγεία όλων μας και έχει σκοπό μόνο να ρουφήξει ψήφους από την άγνοια των συμπολιτών μας! Εμείς ως κοινότητα του Ε.Μ.Π. έχουμε διαμαρτυρηθεί έντονα, επίσημα και πολλές φορές για αυτό το επικίνδυνο μέτρο. Ακόμα και το Τ.Ε.Ε. έχει υιοθετήσει αυτή την γραμμή και έχει προβεί σε επίσημη επιστολή κοινοποιημένη στο Υπουργείο. Είτε δεν θα έχουμε καθόλου κινητή τηλεφωνία, είτε θα πρέπει να της βάλουμε όρια στηριζόμενοι όμως στα επιστημονικά πορίσματα και όχι στην άγνοια των ψηφοφόρων.
5) Η καλύτερη λύση είναι να τοποθετηθούν σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο μικρές κεραίες (micro-cell) με σκοπό να μηδενιστεί η ενέργεια που απαιτείται από τα κινητά τηλέφωνα (φυσικά και από την κεραία) που χρειάζεται για να συνδεθούμε στο δίκτυο.

Ευχαριστώ,
ένας συμπολίτης σας που ενδιαφέρεται για την δική τους υγεία αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει εκ βάθους το θέμα.

Δ.Σ.
tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σ.Σ (ParaponaRodos). Όπως είπατε και εσείς "μικρότερες κεραίες για λιγότερη ενέργεια". Αφού οι υπάρχουσες δεν είναι βλαβερές γιατί βάζουν λίγες, άρα και μεγάλες, που τις καμουφλάρουν και υπόσχονται μεγάλα πόσα ενοικίου στα κτίρια;

Σχόλια

  1. kala ta les.....sin cosmote doyleyseis re file????? plaka mas kaneis???
    bale keraia panw apo to spiti sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή εδώ ο καθένας λέει ότι νάνε εγώ θα σου πω κάτι άλλο. Επειδή έχω σπουδάσει ηλεκτρονικός και ξέρω τι γίνεται θα ρωτήσω και όλους τους ειδήμονες. Σας πειράζει οι κεραίες της κινητής και όχι οι κεραίες των ραδιοφωνικών σταθμών. Έχει κάνει κανένας βόλτα προς Ανάληψη μεριά να δει πόσοι σταθμοί εκπέμπουν μέσα από την πόλη που κανονικά υποτίθεται θα πρέπει να εκπέμπουν εκτός πόλης ? Άλλα ξέχασα σιγά μην τους πειράξουμε, τα μάτια μας μετά χεριά μας θα βγάλουμε; Η κινητή τηλεφωνία φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ....ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΠΙΑΝΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να βαλεις εσύ μεγάλη κεραία στο σπίτι σου, για να μην πώ και στο κ@@Ο σου! φτάνει πια αυτό το παραμύθι όλων σας. Γιατί ολες αυτές οι κεραίες είναι στα μουλωχτά; γιατί δεν παίρνουν αδειες απο την ΕΕΤΤ? που ειναι οι περιβαντολογικές μελετες σαχλαμάρα που εμαθες το παραμύθι της εταιρίας σου και το λες το ποιήμα....ελα να σου δείξω εγω απο κρυφή κεραία που κατεβάσαμε στο καρακονερο γύρω απο την κεραία ποσα κρούσματα (επιβεβαιωμένα) καρκίνου είχαμε; τις παπαριές σου αλλού λοιπόν...


    ΜΑΝΦΡΕΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχουν 5 καμουφλαρισμενες κεραιες στην Αναληψη, 4 στο Ροδινι, 4 στην περιοχη Αγ. Νικολαου-μητροπολη 2 Μεγγαυλη 1 στα κρητικα 2 στο Μοντεσμιθ, 4 στο Κεντρο της πολης 2 στην Αννης Μαριας και αρκετες ακομα σε διαφορες περιοχες του νησιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδή έχουμε ήδη κατεβάσει κεραίες στείλε μου στο εμαιλ μου manfrent74@yahoo.com
    περισσοτερες πληροφορίες ή και καποια στοιχεία να τα πούμε....


    ΜΑΝΦΡΕΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουπούκης14/10/10 17:14

    και γω αυτό πιστεύω...αν ήταν αθώες δεν θα ήταν καμουφλαρισμένες...όλοι αυτοί με τα πτυχία μας κατάντησαν έτσι
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *