ροή ειδήσεων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΆ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ !

"ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΕΒΕ ? ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ? ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΙΣΗ...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΌΝΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΤΕΒΕ ( ΟΑΕΕ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Anonymous7/10/10 23:09

    makari na ginotan idiotikh h asfalish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous8/10/10 00:16

    δοσε περισοτερες πλιροφοριες για το περιστατικο,ειχες επιχιριση απο πριν και ισουν καπου αλλου ασφαλισμενος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous9/10/10 11:21

    Μα δεν πρόκειται για ασφάλιση, αλλά για έμμεση φορολογία χωρίς ανταποδοτικότητα, όπως βέβεια και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία στην Ελλάδα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous9/10/10 12:08

    ΜΕ 4440 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΤΕΒΕ(ΟΑΕΕ)ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ 100% ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΕΛΩ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ.... ΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω απολυτα με την αποψη πως οι ελευθεροι επαγγελματιες πρεπει να εχουν την δυνατοτητα της επιλογης στην ασφαλιση τους, οπως και στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες. Το εκβιαστικο μονοπωλιο του ΤΕΒΕ εχει οδηγησει χιλιαδες οικογενειες στο μαρασμο και στην απογνωση οταν μαλιστα απειλουν τον κοσμο ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και με προσωποκρατηση. Πρεπει να γινει ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ κατα της αναγκαστικης επιβολης αυτων των ανικανων στο σβερκο μας με την συλλογη εκατονταδων χιλιαδων υπογραφων. Ας αρχισουμε απο εδω!!! Ειμαι στη διαθεση σας
    Νικος-Θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous9/10/10 13:51

    Και εγώ μαζί σας, φτάνει πια με τους νταβατζήδες. ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ για ψήφισμα υπερ της κατάργησης του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΒΕ και ψήφισμα υπέρ της ελεύθερης επιλογής ασφαλιστικού φορέα των ελευθέρων επαγγελματιών κι ας είναι και ιδιωτικός.!!!!
    ΑΝΤΩΝΗΣ - ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous9/10/10 13:55

    YPARXEI KAPOIOS NA MAS ORGANOSEI ??????
    GIORGOS-KOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous9/10/10 14:01

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ BLOG ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο επικεφαλής της παράταξης "Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ", Γιώργος Χατζημάρκος, απο τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου έχει δώσει τους πιο σκληρούς αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του Νομού μας. Αυτοί οι αγώνες και όλες οι τοποθετήσεις που έχουν μέχρι τώρα στηριχθεί πάνω σε αυτά τα θέματα ούτε αλλοιώνονται ούτε εγκαταλείπονταιλόγω αλλαγής θέσης.

    Με εκτίμηση,
    Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νασται καλά κ.Χατζημάρκο αλλα με αυτό το κείμενο που γράψατε δεν μας λέτε ούτε τη θέση παίρνετε σαν παράταξη, ούτε μας λέτε την αποψη σας αλλα ούτε και μας λέτε (εάν έχετε άποψη) τι προτίθεστε να κάνετε για ενα τοσο σοβαρό θέμα. Γνωρίζουμε ότι είναι "καυτή πατάτα" αλλα δεν θέλουμε να διαβάζουμε κείμενα που να μας θυμίζουν "εκπροσώπους τύπου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ή Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Π. Ή Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Α. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΑΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ! ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΦΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ki egw eimai eley8eri eppaggelmatias kai exw tin aporia gt na plirwnw tebe efoson otan nosileytw pali plirwnw otan 8elw odontiatro pali plirwnw.alla to xeirotero einai oti synadelfoi moy poy den mporesan na plirwnoyn to tebe gia ton alfa bita logo toys bgainoyn entalmata kai erxontai kai toys pairnoyn apo ti doyleia san na einai egklimaties.eleoooos pia den kleboyn kanenan aytoi oi an8rwpoi apla den exoyn asfaleia sto e3wteriko den ginontai ayta.ntrophhhhhhhhhh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *