ροή ειδήσεων

Λιμενικοί εξάρθρωσαν σπείρα που έβγαζε πλαστά διαβατήρια.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις αλλοδαποί, μέλη κυκλώματος που εξέδιδαν πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα, οι οποίοι συνελήφθησαν σε Πειραιά και Ρόδο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού...

Συγκεκριμένα, ένας αλλοδαπός, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, στον λιμένα Ακαντιάς, μετά τον κατάπλου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, ενώ συνόδευε δύο αλλοδαπούς που δεν είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι, επίσης, συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του φερόμενου ως μέλους του κυκλώματος, κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας, βρέθηκε το ποσό των 2.800 ευρώ, καθώς και δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, που απεικόνιζαν τους αλλοδαπούς που συνόδευε.

Παράλληλα, ένας άλλος αλλοδαπός συνελήφθη, από άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά, εντός επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου κατά την παραλαβή δέματος που εστάλη από τη Ρόδο και το οποίο περιείχε φωτογραφικό υλικό για έκδοση πλαστών διαβατηρίων.

Ακολούθησε κατ΄οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του συλληφθέντα, στην περιοχή του Παγκρατίου, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ακόμα αλλοδαποί, συγκάτοικοι του, με τους οποίους όπως προέκυψε είχαν συστήσει ομάδα με εγκληματική δραστηριότητα πλαστογράφησης, έκδοσης διαβατηρίων αλλοδαπών και βεβαιώσεων εργασίας.

naytiliagr.blogspot.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *