ροή ειδήσεων

QUIZ


Που οδηγεί ο ποδηλατόδρομος στο αθλητικό κέντρο στο καρακόνερο;...















...στο πουθενά!



Άλλη μια ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του Δήμου Ροδίων Α.Ε, τύφλα να χουν οι τυροφάγοι (Ελβετοί) που μολις προχτές εγκαινίασαν μια "τρυπούλα" μήκους "μόλις" 57 χιλιομέτρων διαπερνόντας τις Άλπεις υπογείως συνδέοντας έτσι την Ελβετία με την Ιταλία....

Σχόλια

  1. Παιδια, αυτο το παραβλεπουμε...
    Στην πραξη κανουμε λιγο αριστερα, και συνεχιζουμε με τα παιδια μας επι του πεζοδρομιου, το οποιο φτανοντας κοντα στο παρκιν και την εισοδο του αθλητικου, καταληγει που;;;;
    Μα σε μια σιδηροκατασκευη παγκο καποιου πωλητη, που την εχει χωσει εκει, ανοιγοντας τρυπες στην ασφαλτο.
    Εκει ειναι που θα συμβει το μοιραιο, γιατι για να ξεπερασεις απο το σημειο, κανεις ακομα πιο αριστερα, κι εχεις μολις μισο μετρο απο τον παγκο ως τον κεντρικο δρομο . Για μενα αρκετο, με ρισκο, για ενα παιδακι ομως;
    Αλλα ας παρουμε τον ποδηλατοδρομο αυτον απο την αρχη. Πες οτι σαν ευρωπαιος πολιτης με οικολογικη συνειδηση καβαλαμε τα ποδηλατα μας, και παμε με μεγαλη προσοχη προς το Ανασσα Καφε.
    Εξηγουμε στο παιδι μας την χρηση του φωτεινου σηματοδοτη. Παμε απεναντι. Καβαλαμε τα ποδηλατα, και ξεκιναμε στο πεζοδρομιο. Μετα απο λιγα μετρα ξεκιναει δεξια το κομματι ποδηλατοδρομου.
    Αν δεν μας κοψει η πινακιδα που βρισκεται εκει και ακριβως στο υψος των κεφαλιων μας το προσωπο, συνεχιζουμε, ξεπερναμε θεου θελοντος και το εμποδιο με τον παγκο, για να βρεθουμε στο αθλητικο.
    Συνηθως εκει καταληγουμε, στο Καλλιπατειρα. Ενα απο τα λιγα ασυλα σε αυτην την πολη, οπου μπορεις να κανεις ποδηλατο με τα παιδια σου χωρις τον φοβο καποιου νεοελληνα γκαζιαρη, που του εχουν πει πως το μηκος του πεους του εχει αμεση σχεση με το ποσο τρεχει.
    Τελος παντων κανεις τους γυρους σου, με ενα σχετικο αισθημα ασφαλειας μεσα στο αθλητικο.
    Θα περνας βεβαια και απο την αναμνηστικη λακκουβα των Island games (σσ Να βαλω μια επιγραφη εκει οτι η εκσκαφη εγινε επι Δημαρχιας του ΧΧ)
    Εσκαψαν για να περασουν το ρευμα για κατι στυλους φωτισμου, και μαλλον ποτε δεν το παραλαβανε το εργο. Η δεν συνιθηζεται να βλεπουμε τι κανουν τα συνεργεια; Παντως το αυλακι ειναι εκει, και ταλαιπωρει αθλητες δρομεις και ποδηλατες.
    Τωρα αν καποιος συνεχιζει προς την πολη, θα συναντησει δυο σημεια, που τουλαχιστον εμενα με προβληματιζουν. Ακριβως απεναντι απο την εισοδο του Αθλητικου, διαφημιστικη πινακιδα, κλεινει την λωριδα του ποδηλατοδρομου. Δεν θα την ειδανε οι υπευθηνοι! Θα την ειχαν μαζεψει! Δεν μπορει να την ειδανε, και να ανεχονται την παρεμποδιση της κυκλοφοριας των Ποδηλατων!
    Αποκλειεται! Λιγο πιο κατω ενα ωραιοτατο παλιο δεντρο, που ετυχε να ειναι στην ευθεια του ποδηλατοδρομου, το σωσανε κανωντας παρακαμψη στον ποδηλατοδρομο, και στα καγκελα, και σε ολο το εργο.
    Μα καλα, κανετε τετοια προσπαθεια απο την μια, για την διελευση των ποδηλατων, και απο την αλλη ανεχεστε την διαφηνιστηκη πινακιδα καταμεσης του ποδηλατοδρομου;
    Εκτος αν προκειται για χορηγια; Ξερετε απο αυτες που σας βαραινουν την τσεπη, και σας κρατανε μακρια απο το αθλητικο. Γιατι με βαρια τσεπη δυσκολα τρεχεις. Μου το πε ο προπονητης μου οταν ημουν μικρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *