ροή ειδήσεων

Γονέας για τις ακαδημίες ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ.

"Κύριοι υπεύθυνοι του Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ είναι ποτέ δυνατόν να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στης ακαδημίες της ομάδας πληρώνοντας 30 ευρώ μηνιαίως και...
να μας ζητάτε για ένα απλό φούτερ 20 ευρώ και για μια φόρμα 40 ευρώ πράγματα τα οποία πιστεύω θα έπρεπε να χορηγούνται από την ομάδα ? Κύριοι οι καιροί είναι δύσκολοι………."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. Anonymous2/11/10 08:40

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!!ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!! ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! Η ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Η ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous2/11/10 15:10

    KAI NA HTAN MONO AYTO PAEI KAI ERXETE.AN XRIASTEI NA PAEI TO PAIDI STHN TOUALETA EKEI NA DEITE.
    H MPASKETES GIATI EINAI SPASMENES?
    TI KANEI TO ZEUGARI POU EXEI O KOLOSSOS EKEI?
    EINAI MONO NA EIPRATOUN TO XRHMA .
    NTROPH STON KOLOSSO .
    MONO H PROPONHTES PROSPATHOUN KANEIS ALLOS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous2/11/10 16:43

    Kanonika apo ti stigmi pou oi formes kai ta mplouzakia feroun to logotupo tis omadas prepei na einai dwrean!!!!! Tosa lefta dinei o kolossos na ferei ksenous paixtes, de thelei na bgalei kanena talento apo tis akadimies na xairomaste kai emeis oi Rodites??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous2/11/10 18:39

    H Μεγαλυτερη αποδειξη ειναι οτι οταν χτυπησε παικτρια του Διαγορα Νομιζω το κοριτσι επαθε ρηξη χιαστων ο Διαγορας δεν εβαλε ουτε δραχμη ολα τα πληρωσαν οι γονεις!!! Αυτες ειναι οι ακαδημιες μας κοροιδευουν τους γονεις...Βεβαια να πουμε και την αληθεια οι μονοι που προσπαθουν και καποιες φορες βαζουν και τα νερα απο την τσεπη τους ειναι οι προπονητες και μπραβο τους!! Οι ομαδες μονο να παιρνουν τα λεφτα των γονιων ειναι και τιποτα αλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous2/11/10 18:46

    ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΟΡΜΕΣ..ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!! ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ...ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous3/11/10 20:18

    Τα σωματεια που εχουν ακαδημιες νομιζω πρεπει να περνουν επιχοριγησεις απ'το κρατος,ετσι δεν ειναι?
    Τοτε λογικα πρεπει να δινουν στα παιδια ρουχα και παπουτσια και οτι αλλο χρειαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous4/11/10 10:44

    ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ?? ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ..ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ 30+ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!! ΕΓΩ ΑΠΟΡΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ..ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ? ΑΡΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/12/10 22:50

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ...ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ 30 ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ...ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *