ροή ειδήσεων

Αγανακτισμένος με τα δεσποζόμενα !

"Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση στους αγαπητούς ιδιοκτήτες σκύλων, μιας που είναι τόσο φιλόζωοι αλλά όπως αποδεικνύεται και τόσο αδιάφοροι για τους συνανθρώπους τους. Το να έχεις σκύλο είναι εύκολο, το να τον συντηρήσεις όμως είναι λίγο δύσκολο. Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω αγαπητοί...
φιλόζωοι, ποιος από εσάς όταν βγάζει τον σκύλο του για να αφοδεύσει, κρατάει μαζί του σακούλα και σκουπάκι για να τα μαζέψει από τον δρόμο??? Ποιος? Προσωπικά δεν έχω δει κανέναν, αλλά άντε ας υποθέσουμε ότι μόνο το 10% το κάνει αυτό. Οι υπόλοιποι? Τι γίνεται? Γιατί αγαπητοί φιλόζωοι έχετε βρομίσει όλη τη Ρόδο, όλους τους δρόμους με κουράδες των σκύλων σας, όλα τα πεζοδρόμια, κήπους, παρτέρια, εισόδους σπιτιών?? Οι υπόλοιποι σε τι φταίμε?

Και καμαρώνετε ότι έχετε σκύλο, ότι είστε φιλόζωοι,ότι είναι πεντακάθαρα ζωάκια και κάτι τέτοια.. Έπρεπε να ήσασταν στο εξωτερικό που πέφτουν τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες σκύλων. Εκεί ήθελα να σας δω φιλόζωοι, θα τολμούσατε να βγάζατε το κοπρόσκυλο σας να χέσει χωρίς σκουπάκι και σακούλα? Δεν νομίζω, γιατί εκεί πέφτει χρηματική σφαλιάρα. Κάνετε αγώνες για την προστασία των ζώων, για τις φόλες κ.α., καλά κάνετε, αλλά θα πρέπει πρώτα και πάνω απ' όλα να σέβεστε τον συνάνθρωπο σας που δεν φταίει σε τίποτα να βλέπει, να πατάει και να μυρίζει τις κουράδες των σκύλων σας!

Με αφορμή τα παραπάνω θα έπρεπε να ντρέπεστε που έχετε σκύλο και όχι να καμαρώνετε διότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες είστε βρωμιάρηδες... η αλήθεια πονάει φιλόζωοι, με πολλή αγάπη ο krokodilosrodou!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σχόλια

  1. κοπροσκυλο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την ατυχία μπροστά από το σπίτι μου να βρίσκετε μια χωμάτινη αλάνα [δημοτικός χώρος ] όπου όλη η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο από της κουράδες και για να μπούμε στα σπίτια μας θα πρέπει να προχωράμε στις μύτες αν κάνεις το λάθος και παρατηρήσεις κάποιο [φιλόζωο] την πάτησες ……..έχω τσακωθεί πάνω από δέκα φορές .
    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ κύριοι της δημοτικής αστυνομίας εφαρμοστέ το νόμο υπάρχουν και αυτές οι αρμοδιότητες δεν είναι μόνο οι παράνομες στάθμευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Π ΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ
    ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ,ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΥΛΟΥΣ
    ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΕΧΕΙ ΚΑΔΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ
    ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.
    Ε ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ
    ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω μαζι σας..αλλα μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολλα αδεσποτα εδω..δυστυχως αυτα δεν μπορουν να τα μαζεψουν,τουλαχιστον οσοι απο εμας εχουμε κατοικιδια ας τα μαζευουμε...εγω στην γειτονια μου παλι εχω προβλημα με ενα διποδο που μου ουρει στο πεζοδρομιο.με αυτον τι να κανω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου, καταρχάς ποτέ δε φταίει το σκυλί, αλλά ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης του και μόνο, οπότε ο χαρακτηρισμός "κοπρόσκυλο" μάλλον προκατάλειψη δείχνει.
    Απλά, είναι το δείγμα της παιδείας του Έλληνα να καθαρίζει τις ακαθαρσίες του σκύλου μόνο μέσα στην αυλή του. 1 μέτρο πιο έξω όλα είναι καλά.

    Υ.Γ. Προσωπικά προτιμώ τα γάντια μιας χρήσης σαν πιο "βολικά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ σημαντικο προβλημα στη Παλια πολη που μενω και που προερχεται κατα κυριο λογο απο οικοσιτους σκυλους που τους αφηνουν οι ιδιοκτητες τους να κοβουν βολτες ελευθερους χωρις να τους ενδιαφερει που τα κανουν...Κατα τ'αλλα το παιζουν οικολογοι και ανετοι... Λυση βρισκω και εγω μονο την χρηματικη ποινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ γράφοντα του άρθρου πολύ καλά τα λες.
    Σίγουρα ξεκινάω από το γεγονός πως το σκυλί δεν φταίει σε τίποτε παρά ο νεοελληνάρας κάτοχός του και μόνο με όλη την ανάγωγη και αντικοινωνική συμπεριφορά του.
    Μην ξεχνάς πέρα της ασυνειδησίας των ιδιοκτητών στο θέμα της καθαριότητας και την ασυνειδησία στο θέμα πρόκλησης θορύβου.
    Τι φταίμε που οι γάιδαροι τα έχουν παρατημένα στα μπαλκόνια και τις ταράτσες και συνεχώς γαβγίζουν μη αφήνοντας μας να ησυχάσουμε;
    Εγώ δηλαδή που διαμαρτύρομαι για το αυτονόητο (την τήρηση της τάξης) δεν είμαι φιλόζωος και είναι εκείνος που το παρατάει / εγκλωβίζει σε ένα άθλιο και στενό μπαλκόνι; Διότι ο νόμος είναι σαφής και απαγορεύει να βρίσκονται μόνιμα σε μπαλκόνια / ταράτσες αλλά και ο ιδιοκτήτης του οφείλει να συμμορφώνεται με τις διατάξεις περί ησυχίας και τάξης. Εφαρμόστε τον λοιπόν αναίσθητοι!!!!
    Όσο για το εξωτερικό που λες (σε χώρες ποιοτικά ανεβασμένες όχι σε χώρες ό, τι να’ ναι) δείτε κατά πόσο τηρούν την σχετική νομοθεσία και δείτε αν υπάρχουν σε μπαλκόνια (ή αυλές) σκύλοι ή αν είναι υποχρεωτικά μέσα στα σπίτια και μετά ελάτε και πείτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. love animals hate misery18/11/10 13:46

    καλά ας μαζέψουμε πρώτα τις διάφορες βρωμιές των ''πολιτισμένων'' πολιτών κι ας αφήσουμε τα σκυλιά ήσυχα. το ακούσαμε κι αυτό..σας πειράζει που αφοδεύουν στα εγκατελειμένα (και φυσικά φουλ βρώμικα με μπουκάλια κλπ κλπ από ανθρώπους)οικόπεδα! μήπως να τα σκωτόσουμε που τολμάνε να κάνουν την ανάγκη τους? εγώ δεν βλέπω και τόσες ακαθαρσίες στον δρόμο παρά μόνο σε οκόπεδα και χαλάσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλλον σε αλλη πολη ζης και δεν τα βλεπεις.
    Τουλαχιστον εισαι ειλικρινης, και βγηκες εδω να γραψεις. Οι περισσοτεροι ιδιοκτητες σκυλων, αν και δεν με σεβονται σαν ανθρωπο, οταν φερνουν τον μικρο φιλο τους, να αφοδευσει εξω απο την πορτα μου, τωρα ειναι κρυμμενοι.
    Αν διαβασει κανεις τα διαφορα σχολια στο ιντερνετ, ειναι να απορει γιατι υπαρχει το προβλημα. Ολοι φαινεται να το κατανοουν, και να θελουν να ειναι σωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ετσι θυμωμενος που εισαι προσεχε θα παθεις εγκεφαλικο!!!!ναι ειναι ενοχλητικο αλλα ευτυχως που ελυσες ολα τα αλλα σου προβληματα.δεν εχουν ολοι οι ιδιοκτητες το δικο σου IQ. TA ΣΚΑΤΑ τα παιρνει η βροχη ομως τα πλαστικα μπουκαλια οχι.[[[Γιατί αγαπητοί φιλόζωοι έχετε βρομίσει όλη τη Ρόδο, όλους τους δρόμους με κουράδες των σκύλων σας, όλα τα πεζοδρόμια, κήπους, παρτέρια, εισόδους σπιτιών?? Οι υπόλοιποι σε τι φταίμε?]]]] ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΩς ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ. [[[Έπρεπε να ήσασταν στο εξωτερικό που πέφτουν τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες σκύλων]]]]] ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΩς ΚΑΚΟΣ..... [[[[και να μυρίζει τις κουράδες των σκύλων σας!]]]] ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! [[[[με πολλή αγάπη ο krokodilosrodou]]]] ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΕΡΠΕΤΟ?????? ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟς ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑΠΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστω φιλοζωε συμπολιτη, που εδειξες σε ολους εμας ποσο σε νοιαζει για τους συνανθρωπους σου.
    Ειναι ενδεικτικο για το επιπεδο πολλων σε αυτον τον τοπο, πως υπερασπιζεσαι τα στραβα κι αναποδα.
    Ελλειψη παιδειας.
    Το γεγονος οτι καποιοι πετανε σκουπιδια στους δρομους (ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΔΩ!) δεν σου δινει το δικαιωμα να αφηνεις το καθε σκυλι να χεζει οπου νομιζει.
    Επιστημονες εχουν ασχοληθει, και με το τι γινεται με τα σκατα που παιρνει η βροχη. Αν δεν εφερνε προβληματα, ολοι θα τα κανανε στους δρομους.
    Και δεν μου λες τοσους μηνες που δεν βρεχει στο νησι, πως νομιζεις οτι φευγουν τα σκατα απο τα πεζοδρομια;
    Ναι, καποιος αλλος τα μαζευει. Εσυ και οι ομοιοι σου δεν μπαινετε στον κοπο.

    Και γαντια μιας χρησης υπαρχουν και σακουλακια που εξυπηρετουν τον σκοπο.

    Δεν ειπε κανεις να μην εχουν σκυλους, απλα το να εχεις σκυλο, εχει και υποχρεωσεις,που καποιοι δεν θελουν να δουν, και κρυβονται πισω απο φθηνες δικαιολογιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από εμπειρία ζωής, αγαπητέ γράφοντα “Κροκόδειλε-Ρόδου”, εκείνοι που "κολλάνε" στις λέξεις "κοπρόσκυλο" ή "κουράδες" (ή σε βρίσκουν εριστικό, σπασίκλα ή μη φιλόζωο) είναι εκείνοι που αμολάνε τα σκυλιά τους παντού και τα κάνουν όπου βρουν, τα παρατάνε στα μπαλκόνια τους για να ζαλίζουν τους γείτονες και το χειρότερο...τα χρησιμοποιούν ως όπλα!!!! (μου το έχει διαβεβαιώσει αστυνομικός – εγώ δεν το φανταζόμουν καν αυτό...μιλάμε για αρρώστια έτσι;).
    Αυτοί δε κιόλας καυχιούνται ότι είναι και φιλόζωοι....τι να σου πω!
    Άσε σου λέω τους έχω ζήσει χρόνια και ξέρω τι εγκέφαλος τους λείπει.
    Είναι γνωστό ότι ο σκύλος αντικατοπτρίζει την εικόνα του ιδιοκτήτη του, αν ο ιδιοκτήτης του είναι αναίσθητος τότε και το σκυλί (φυσιολογικά μεν αντιδρώντας) και θα γαυγίζει συνέχεια και θα λερώνει.
    Το σκυλί και το παιδί, λένε, όπως το μάθεις.
    Συνεπώς εγώ θα έλεγα καλύτερα τις λέξεις / φράσεις : "κοπροιδιοκτήτης" και "κουράδες κεφαλιού ιδιοκτήτη" βγάζοντας απ' έξω τα συμπαθή τετράποδα που δεν φταίνε σε τίποτε, μα σε τίποτε.
    Εν τάξει στην Ελλάδα πλεόν, ίσως έχει παραγίνει το θέμα, όλοι πια έρωτα με τα σκυλιά, αφήστε τα να ζήσουν ήσυχα βρε σεις μην τα καταπιέζετε στις πόλεις.
    Αλλά, βέβαια, πώς θα "πουλήσουν μούρη";
    Διότι είναι ελάχιστοι αυτοί που θα "υιοθετήσουν" ένα αδέσποτο (μη ράτσας και με αβέβαιη τύχη στην ζωή του) και πολλοί που θα δώσουν περιουσίες για να αποκτήσουν ένα ράτσας που έχει σίγουρη κι εξασφαλισμένη τύχη.
    Έχετε δει π.χ Ντόπερμαν αδέσποτο;;;;;;;
    Το χειρότερο δε που κάνουν; Αναπαραγωγή σκύλων ράτσας με σκοπό το χρήμα. Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!
    Μαζεύτε τα όλα μαζί και δείτε τελικά κατά πόσο είναι φιλόζωοι όλοι αυτοί και όχι εμείς που νοιαζόμαστε περισσότερο για τα δικαιώματα, την ελευθερία και την ήρεμη ζωή και των ζώων αλλά και των ανθρώπων.
    Στην τελική, εκείνο που λείπει από την σύγχρονη ελληνική κοινωνία είναι ο σεβασμός του ανθρώπου προς τον άνθρωπο και το θέμα «έχω σκύλο» είναι αλληλένδετο με το θέμα «σέβομαι ή όχι τον άλλον».
    Προτιμούν να τα έχουν καλά με τα ζώα (καλά κάνουν - δεν λέω - κι εγώ μαζί τους σε αυτό) αδιαφορώντας για τους συνανθρώπους τους και συγκεκριμένα για την προσβολή της αισθητικής τους, της καθαριότητας και της ηρεμίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Koukouloforos19/11/10 08:39

    Μπράβο για το άρθρο. Είναι καιρός να αποκτήσουμε συνείδηση σαν άνθρωποι, κάτι που μας λείπει από όλους τους Έλληνες.
    Είμαι και εγώ ιδιοκτήτης σκύλου που τον άφηνα να κάνει τις κουράδες του όπου του ερχόταν μέχρι που μία ευγενικότατη κυρία στο πάρκο του ροδινιού μου έκανε παρατήρηση για αυτό το θέμα.
    Δεν είμαι χαζός, δεν είμαι ασεβής, δεν είμαι ρέμπελος.. απλά δεν μου το είχε μάθει κάποιος..
    Όσο φθηνό κ άν ακούγετε έτσι είναι.. επειδή το κάναν όλοι το έκανα κ εγώ.

    Άλλαξα και θέλω να αλλάξουν και οι υπόλοιποι. Πάντα θα το προτείνω χωρίς να μαλώνω τον κόσμο που το κάνει.. Έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορείς να μαλώσεις κάποιον για κάτι που δεν ξέρει..

    Σαν Έλληνες έχουμε πολλά να αλλάξουμε στην συμπεριφορά μας σαν πολίτες και αυτό είναι μέσα στην τεράστια αυτή λίστα. Μια καλή αρχή..

    Σεβαστήτε τους συμπολίτες σας και ποτέ μην κάνετε αυτό που δέν θέλετε να κάνουν σε εσάς.

    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το χειρότερο απ' όλα είναι το "επειδή το κάναν όλοι το έκανα κ εγώ."
    Δυστυχώς, ο Έλληνας είναι μιμητικός στο κακό και στην βλακεία.
    Μερικές φορές το αυτονόητο θέμα του σεβασμού (και της καθαριότητας πχ) δεν χρειάζεται να μας το πει κάποιος άλλος άγρια ή ευγενικά.
    Χρειάζεται πολύ απλά να "το έχουμε", δεν θέλει πολύ μυαλό.
    Έστω και τώρα, πάντως, μπράβο σου που τηρείς το σωστό και σέβεσαι τους συνανθρώπους σου και ακόμη καλύτερα που αναγνώρισες το λάθος που έκανες τόσο καιρό.
    Σε παραδέχομαι! Έτσι είναι ο σωστός άντρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Koukouloforos19/11/10 10:10

    Ναι έτσι είναι, δύστυχος οι Έλληνες είμαστε μιμητικοί.. Πρέπει να το δεχτούμε σαν δεδομένο αυτό και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό..

    Σκέψου ότι αν η πλειοψηφία δίνει το σωστό παράδειγμα η μειοψηφία θα 'μιμηθεί' το σωστό παράδειγμα, γιατί απλά αυτό επικρατεί.

    Όταν ένα παιδί 15 χρονών βλέπει έναν 30χρόνο και ακόμα μεγαλύτερο να κάνει το λάθος το ίδιο θα κάνει και αυτό.. Πώς το ίδιο να σκεφτεί αλλιώς; Πώς αυτο το παιδί να σκεφτεί οτι είναι λάθος.. Η κρίση του χτίζετε βάση της δικής μας κρίσης και πάει λέγοντας..

    Ώρα να αλλάξει αυτό λοιπόν, διαδώστε σωστή σκέψη με κάθε τρόπο, διαδώστε την παιδεία σας σε όποιον την χρειάζεται με καλό τρόπο και όχι με βρισιές και εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/6/13 21:15

    στο Πέτρινο της Φιλοθέης έχω συναντήσει πολλές φορές μεταξύ 8:00 με 8:30 το πρωϊ, έναν Φιλιππινέζο που βγάζει έναν άσπρο μεγαλόσωμο σκύλο για βόλτα και τον αφήνει με όλη του την άνεση να χέζει όπου λάχει. Στο γκαζόν της πλατείας Παλαμά, στα πεζοδρόμια ακόμη και σε εισόδους σπιτιών. Αγγαρεία κάνει ο κατσίβελος κουζινόγατος αλλά το αφεντικό και των δύο ζωντόβολων δεν τον βλέπει που φεύγει χωρίς σακούλα για την βόλτα, Ποιος ξέρει τι λαμόγιο παλιογαϊδούρι είναι και αυτός που μένει στο ακριβό προάστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/1/14 20:59

    Esy xese chla ki agnanteye




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *