επικαιρότητα

Πρώτη στην προτίμηση των Κυπρίων τουριστών.

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη προτίμηση των Κύπριων τουριστών για διακοπές, ενώ αντίθετα οι Έλληνες κατέχουν την 4η θέση (μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία και τη Γερμανία) στη διεθνή άντληση τουριστών για τη Μεγαλόνησο. Συγκεκριμένα για το έτος 2009, 400.000 επισκέπτες από την...
Κύπρο ταξίδεψαν στη χώρα μας, ενώ 139.000 τουρίστες από την Ελλάδα επισκέφτηκαν την Κύπρο.
Τα παραπάνω στοιχεία ανακοινώθηκαν το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Philoxenia 2010», που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.
Σε ότι αφορά τις αφίξεις του 2010, η Κύπρος συνολικά, προβλέπεται να κρατήσει τη θέση της στη διεθνή αγορά. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αφίξεις του πρώτου 10μηνου παρουσιάζουν μία αύξηση της τάξης του 2%, με παράλληλη αύξηση των εσόδων κατά 3%.
Εξάλλου, οι αεροπορικές συνδέσεις Ελλάδας - Κύπρου θεωρούνται αρκούντως ικανοποιητικές με περίπου 20 πτήσεις ημερησίως από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο.
www.kathimerini.gr


Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά