ροή ειδήσεων

ΥΠΕΡ-ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ !

"Οι φωτο είναι από την ταράτσα του TOP FM στη Γ. Παπανδρέου στην ανάληψη. Ο τύπος ειναι και αντιπρόσωπος της Vodafon και έχει βάλει τις κεραίες στην ταράτσα του σταθμού. Την καταγγελία μου την έκανε φίλος που...
πριν ένα μήνα βρήκε σπίτι εκεί (ένα στενό παραπάνω). Φώναξε έναν τεχνικό για να του βάλει Nova. Όταν ο τεχνικός είδε που μένει ο φίλος μου, του είπε ¨ωχ, εδώ μένεις? ¨. Τελικά Nova δεν του έβαλε γιατί ο αποκωδικοποιητής δεν λειτουργεί λόγο του μαγνητικού πεδίου των κεραιών απέναντι. Μου είπε ότι κάποτε οι κάτοικοι εκεί πήγαν στον πρώην εισαγγελέα για αυτό τον λόγο αλλά ο τύπος με τις κεραίες μπόρεσε και το κουκούλωσε το θέμα και δεν έγινε τίποτα. Ο φίλος μου ρώτησε και έμαθε ότι πολλές γυναίκες από την γύρω περιοχή πάσχουν από λευχαιμία! Τυχαίο? Από πονοκέφαλους και ημικρανίες γίνετε χαμός! Τυχαίο και αυτό? Ο τύπος του σταθμού φημολογείται ότι λάδωσε τους περίοικους για να μην μιλήσουν και κάνουν καταγγελίες και τους είπε ότι αν κατεβάσει τις κεραίες δεν θα έχουν σήμα στα κινητά τους!!! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και νομίζω πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας άμεσα. Στον αποκατω δρόμο είναι το δημοτικό σχολείο και σίγουρα δεν ξέρουν για την ύπαρξη των κεραιών. Σε παρακαλώ καν το θέμα!!
Οι κεραίες είναι 9!!! Είναι αυτές που φαίνονται στην φωτο σαν ηχεία, τα μακρόστενα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ








Σχόλια

  1. Anonymous2/11/10 18:43

    από....http://keraies.wordpress.com/....

    Ακόμα και 10 μόνο λεπτά ομιλίας στο κινητό τηλέφωνο μπορούν να πυροδοτήσουν καρκινικές αλλαγές στα εγκεφαλικά κύτταρα σύμφωνα με το Ινστιτούτο Eπιστήμης Weizmann στο Ισραήλ. Σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε στο Biochemical Journal. Στις θερμογραφικές φωτογραφίες βλέπουμε την θέρμανση που επήλθε μετά από 15λεπτη ομιλία σε κινητό…Στην Αμοργό η κεραία κινητής ήταν μέχρι πρόσφατα σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία του νησιού! Η ανωτέρω φωτογραφία είναι από διαμαρτυρία των κατοίκων και των μαθητών στην Αμοργό από το ιστολόγιο http://keraies.wordpress.com

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Eileen O’ Connor με ημερομηνία 1/10/2005, (Trustee for the EM Radiation Research Trust), το Κυβερνητικό Πρακτορείο για την Προστασία της Υγείας από τις Ακτινοβολίες (του Ηνωμένου Βασιλείου) παραδέχεται ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία με επίπεδα ισχύος 0,4 microtesla διπλασιάζουν τον κίνδυνο λευχαιμίας, κι ότι ενώ οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες κατέβασαν τα επίπεδα αυτά στα 1 έως 2 microtesla, στο Η.Β. παραμένουν 100 φορές υψηλότερα. Κατά την κυρία O’Connor η κυβέρνηση της Βρεττανίας είχε εισπράξει ως το 2005 πάνω από 22 δισεκατομμύρια λίρες για αδειοδοτήσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση της Βρεττανίας έχει αποδεικτικά στοιχεία αύξησης των κρουσμάτων καρκίνου σε περιοχές όπου οι κάτοικοι ειναι εκτεθειμένοι σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε όλο το Η.Β, και έχει επίσης διαπιστωθεί ότι ο καρκίνος έχει πάρει διαστάσεις επιδημίες σε όλο και νεαρότερες ηλικίες σε όλη την Ευρώπη.


    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

    Η έρευνα Naila διεξήχθη στην Γερμανία και διήρκεσε 10 χρόνια (1994-2004). Αποτελέσματα έρευνας: Tριπλάσια αύξηση κακοήθων νεοπλασμάτων μετά από πενταετή έκθεση σε ακτινοβολία μικροκυμάτων κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση 400 μέτρωνσε σύγκριση με άτομα που διέμεναν σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

    Έρευνα που διεξήχθη από τους Ronni και Danny Wolf στο Ισραήλ τον Απρίλη του 2004 βρήκε τετραπλάσια αύξηση των καρκίνων σε απόσταση 350 μέτρων έπειτα από μακροπρόθεσμη έκθεση σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, και δεκαπλάσια αύξηση ειδικά μεταξύ των γυναικών σε σύγκριση με διαμένοντες σε μεγάλες αποστάσεις από την κεραία.

    ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

    Η ομάδα του ερευνητή Igor Belayev στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στην πολύ αξιόλογη έρευνά της βρήκε μεταξύ άλλων ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων πολύ χαμηλής έντασης (όπως είναι και των κινητών τηλεφώνων) εμποδίζει τις διαδικασίες επιδιόρθωσης του DNA των βλαστικών κυττάρων του ανθρώπου. Ολόκληρη η εργασία υπάρχει οnline σε pdf μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

    http://www.mwr.medianis.net/pdf/Vol11No2-03-IBelyaev.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous2/11/10 18:43

    έρχονται...τα ονόματα και φωτογραφίες των ξενοδοχείων που "φιλοξενούν" καμουφλαρισμένες κεραίες...θα γίνει μεγάλο πάρτυ!!!!
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ 300 ΜΈΤΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ....ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.. ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anonymous2/11/10 19:51

    kalispera pedia kai ego stin perioxi meno kai to epsaksa para poli to thema....telika apo erevna pou ekana ida oti oi ipiresies exoun dosi oles tis nomimes adeies leitourgias stin sigekrimeni keraia.Kalesa kai ton dimokrito stin athina kai to porisma pou exo sta xeria mou lei oti i keraia ine akindini me tin aktinovolia pou ekpempi kai malista lei oti oi metrisis evgalan kato tou elaxistou oriou!!! episis me to nova ego den exo provlima den ksero giati o gitonas mou ixe.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anonymous2/11/10 23:31

    Den paizei auto pou grafei to thema. Siga mi ladose oli tin perioxi gia na min kanoun kataggelies!! Plaka mas kaneis file? Epitidios mou fainesai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous3/11/10 01:09

    ta siptomata einai pola kai diaforetika se kathe athropo. ego eimai texnikos megalis tileoptikis eterias kai eksoterikos sinergatis kinitis tilefonias ta teleftea 10 xronia otan egazome se istous exo provlimata opos ponokefalous pou den eixa pote prin kai diafora alla argotera. exo miosi thn omiki mou antistasi tou somato mou, h thorakisi as poume tou somatos exei xalasi. tha sas po oti oso poio makria iste toso poio kala einai. den sinfono se piknokatikimenes perioxes na iparxoun anametadotes alla apo thn alli zitame full sima kai kali epikinonia. prosopika exo apomakrini to kinito oso mporo an sas leei kati auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymous3/11/10 07:09

    παιδια ενα σας λεω ,καλα κανετε και διαμαρτηρεστε αλλα να σας πω και εγω τον πονο μου.
    ο πατερας μου εμενε στην εξοχη(νοτια ροδο) ,δεν επινε ,δεν καπνισε ποτε ,πολυ προσεκτικος στο φαγητο του, και δεν ειχε και κινιτο καθολου, και τον ιουλιο τον εχασα απο καρκινο στα 61 του ,γιαυτο σας λεω, αστο να παει στο διαολο ,ειναι να μην ερθει η ωρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Anonymous3/11/10 07:54

    Και έλεγα περάσανε μέρες και δεν δεν αναφέρθηκε τίποτα για καμιά κεραία. Άντε περιμένουμε και chain trails. Τελικά έχετε καταντήσει πολύ γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymous3/11/10 09:45

    Όλα καλά και ωραία και παν μέτρον άριστον!
    Αλλά πότε θα καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι είναι καλύτερο να έχουμε περισσότερες και μικρότερης ισχύος κεραίες από κεραίες που βρίσκονται σε μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους και έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ???

    Και ένα παιδικό παράδειγμα μήπως και καταλάβουν κάποιοι.
    Έστω ότι το σήμα είναι μία μπάλα που πετάμε σε κάποιον (κεραία - κινητό αντίστοιχα) όσο πιο μακρυά είμαστε τόσο μεγαλύτερη δύναμη θέλουμε για να την στείλουμε στον παραλήπτη. Και οπότε όποιον πάρει ο χάρος, εάν χτυπήσουμε κάποιον με τόση δύναμη που θα βρεθεί στην μέση.
    Εάν όμως βάλουμε και άλλους παίχτες (κεραίες δηλαδή) ενδιάμεσα, τότε με μικρής προσπάθειας-δύναμης πάσες φτάνουμε την μπάλα στον στόχο (μεταφορά σήματος μεταξύ σταθμών - κεραιών) και άρα ότι και να υπάρχει στην μέση "χτυπιέται" όσο το δυνατόν λιγότερα.

    Εσύ φίλε της απάντησης 1:09 σαν τεχνικός που λες ότι είσαι δεν το ξέρεις αυτό???

    Προς τον φίλο που έγραψε το άρθρο έχω να πω ότι ουδεμία σχέση έχει το σήμα της ΝΟΒΑ με αυτό των κινητών! Παρεμβολές μπορεί να έχει η συσκευή (τηλεόραση) από διάφορους παράγοντες και οφείλονται κυρίως σε θέματα θωράκισης των κυκλωμάτων, αλλά τα σήματα, δορυφορικού και κινητής, είναι σε διαφορετικές συχνότητες.

    Η άγνοια και ημιμάθεια κάνουν μεγαλύτερη ζημιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonymous3/11/10 11:16

    ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ...."3/11/10 9:45 π.μ."
    τα θέμα είναι πολυ παραγοντικό και εξετάζεις μια οπτική γωνία του θέματος χωρίς να αναφέρεις για την εκταταμένη χρόνια έκθεση των ανθρώπινων ιστών στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
    Αν θυμάστε όταν προξεκίνησε η κινητή τηλεφωνία δεν είχαμε στον αστικό ιστό κεραίες γιατί;
    Οι πολλές μικρές κεραίες είναι οικονομικότερες για τις εταιρείες που με την ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας θέλουν περισσότερες "γραμμές".
    Με απλά λόγια οι εταιρείες πύκνωσαν το δίκτυο για εξυπηρετούν πιο πολλά τηλεφωνα.. όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για τον απλό κόσμο. Για να μπορεί να το καταλάβει κάποιος τι γίνεται, είναι να αντιπαραβάλει την χρήση του κινητού τηλεφωνού το βράδυ πρωτοχρονίας πρίν δέκα χρόνια και τι γίνεται σήμερα που το δίκτυο είναι "πυκνό".
    Δυστυχώς, η κοινωνία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ακόμα και αυτό που κάνουμε είναι μάταιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anonymous3/11/10 12:02

    Φίλε των "11:16" είμαι ο "9:45".

    Δεν την ανέφερα γιατί πολλά αναφέρονται από τον "6:43" παραπάνω και επίσης δεν είναι ο τομέας μου.
    Έκαστος σε αυτά που ξέρει και έχει σπουδάσει και όχι στα του καφενείου.

    Σίγουρα έχουν επιπτώσεις, κανείς δεν λέει κάτι άλλο, αλλά με το να αφαιρούμε κεραίες και να αυξάνετε η ισχύς των περιφερειακών πιστεύεις κάνουμε καλό ή κακό στους εαυτούς μας???
    Ποσώς με ενδιαφέρει εάν τους είναι ακριβότερο ή φτηνότερο να έχουν πολλές μικρής ισχύος κεραίες.
    Με ενδιαφέρει το συμφέρον της υγείας όλων μας όταν βρισκόμαστε (που πάντα κάποια στιγμή βρισκόμαστε/θα βρεθούμε) σε κάποια από αυτές τις περιοχές.
    Βασικά το δίκτυο "πύκνωσε" όπως λες επειδή θέλουν να προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες και εύρος σε δεδομένα, βλέπε 3G, internet, mobile TV κτλ.

    Τέλος θα διαφωνήσω με το μάταιο που γράφεις. Έστω και ένας να μάθει τι πραγματικά ισχύει και να κατευθύνει τους προβληματισμούς και αντιρρήσεις του την επόμενη φορά προς την σωστή κατεύθυνση κάτι κάνουμε.

    Γιατί με την λανθασμένη χαρά της κάθε μάνας που χαίρεται επειδή ο κάθε ένας για ψήφους (λόγο περιόδου) πάει και ξηλώνει κεραίες και τον ψηφίζει νομίζοντας πως έκανε (αυτός) κάτι καλό για τον παιδί της δεν πάμε μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anonymous3/11/10 17:43

    poso asxetoi borite na eiste?????? eleos oloi sas..... tzaba mages!!!! esis oloi pou mourmourate otan den exete sima sto kinito sas vrizete tis eteries pou xrisoplironete kai otan vazoun keraies gia na exete sima tis vrizete kai pali!!!! kai den ftanei pou tis vrizete den kserete kai ti lete!!! na kserete oloi sas oti apo tin stigmi pou to kinito sas exei sima kapou dipla sas exei keraia.........tzapa mages!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anonymous3/11/10 18:19

    ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ...."3/11/10 5:43 μ.μ. "
    εσύ σίγουρα είσαι "μάγκας" γιατί είτε εχεις νοικιάσεις κανένα δώμα σε καμία εταιρεία, είτε συντηρείς ως τεχνικός τις κεραίες, είτε είσαι το τσιράκι του συντηρητή, είτε σε πληρώνουν για να τα γράφεις...ρώτα τους "μάγκες" που σε πληρώνουν, ξέρουν καλά, γιατί βάζουν τις κεραίες αυτές μέσα στις κατοικημένες περιοχές...και πες μας και 'μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Anonymous3/11/10 21:48

    http://www.eeae.gr/gr/docs/president/_KINHTA-final.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Anonymous3/11/10 22:15

    http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1179351697.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Anonymous3/11/10 22:25

    http://imiorofos.org/node/102

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Anonymous3/11/10 22:32

    gia ton 3/11/10 6:19 μ.μ.

    eimai sigoura mangas giati den kleo tin mira mou san kai sena.....oute enikiazo,oute sintiro,oute doulevo gia kanenan apo olous aftous pou ipes!!!! esi den mas ipes gia pion doulevis??? apla mou tin spai otan vlepo sto kinito mou to minima kaloa irthate stin tourkia..........kai ego vriskome sto mandraki...katalaves tzapa manga?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Anonymous3/11/10 22:46

    http://www.physics4u.gr/faq/radiationcells1.html
    http://www.physics4u.gr/faq/radiationcells2.html
    http://www.physics4u.gr/faq/radiationcells3.html
    http://www.nomosphysis.org.gr/articles.php?lang=1&artid=2071&catpid=1
    http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Antena/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα,

    μένψ στη περιοχη τησ Ανάληψης και εγώ. Συγκεκριμένα Γ. Παπανδρέου. πολύ κοντα στην κεραία είναι το σπίτι μου. Λοιπόν , αναμφησβίτητα οι κεραίες δεν κάνουν καλό. Σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου το ειδικό μετρητή ακτινοβολίας, ξλεκτροστατικής, ραδιενεργής κλπ. Θα τα πούμε τότε σχετικα. Όσο γι αυτόν που λέει ότι δεν επηρεάζει κλπ ....ασ ψάξει καλύτερα. Ετοιμάζομαι ήδη για καταγγελία , και μια σειρά από νομικές πράξεις εναντίον του Τοπ Φμ ...Του κ. Διακοφώτη που τις φιλοξενέι και καρπώνεται ..κλπ....¨οσοι πιστοί προσέλθεται στον αγώνα αυτο.. όσο για τον τύπο που δεν γουσταρει να βλέπει καλωσηρθεσ στην τουρκια, δεν το ξέραμε να πεθανουμε απο καρκίνο όλοι για να πιάνει σήμα το κινητο του. ντροπη. το mail mou ειναι. mellinis@otenet.gr όσοι θέλουν να ενσωματωθούν στον αγώνα υπέρ της υγείας μας και κατά των όλων φιλάργυρων και αδισώπητων απέρίσκεπτων κοντόφθαλμων εκμεταλλευτών της ανέχειας του κράτους που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/1/11 02:31

    ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ !!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΟΥΛΕΣ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/3/11 11:52

    ΉΡΘΕ Ο ΜΕΤΗΡΗΣ .... έκανα τη μέτρηση..απογοήτευση....παιδιά προσοχή...πρεπει να συστρατευτούμε. το mail είναι mellinis@otenet.gr kai to kin 6936012978

    εγώ δίνω και τηλ και μειλ για να δω και τους υπόλοιπους επαναστάτες. ή μόνο λόγια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/5/11 15:04

    3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ E-MAIL ΜΟΥ ΗΡΘΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΟΥ BIG BROTHER, TOU CHEF KAI TOY KAΘΕ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ...ΕΚΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, TV, ΚΑΦΕ, ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ. KAΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΤΟΙΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΩΡΑ...ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/2/12 18:54

    δ ιπαρχει νοιμοσ που εχει γεμισει καιραεσ σολει τι ροδο παντου σολεσ τισ γιτονειεσ παντου τι κανει το κρατοσ ιπεφθινει παντου κε ρρεσ στο μιδια παντου τι κανεται μονο οσει εχουν μεσο δινεται α διεσ δεσται μεσα στο δρομο ειναι πιαστετουσ τιπαεριμεναιται στο δρομο μεσα ειναι οταν παθουμαι κατι περιμαιναιται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *