ροή ειδήσεων

Κύκλωμα μαστροπών εκδίδει top-models.

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος σωματεμπορίας και μαστροπείας βρίσκονται οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου μετά και τη σύλληψη 28χρονης που εκδιδόταν παράνομα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου...


Το εν λόγω κύκλωμα διακινεί μοντέλα-συνοδούς ανά την υφήλιο μέσω ιστοσελίδας διαδικτύου στην οποία αναρτά γυμνές φωτογραφίες των.όμορφων γυναικών. Από τις αρχές του θέρους, μάλιστα, και έχει δραστηριοποιηθεί και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αμοιβή για ένα ραντεβού με κάποιο από τα τοπ-μόντελ να ξεκινάει από τα 160 ευρώ για μισή και 250 ευρώ για μία ώρα και να φθάνει τα 1200 ευρώ για ένα βράδυ!

Σύμφωνα με τη ροδίτικη εφημερίδα «Δημοκρατική», η έρευνα για τη δράση του κυκλώματος στο «νησί των Ιπποτών» ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού του τρέχοντος έτους μετά από σχετικές πληροφορίες.

Επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου επιχείρησαν στο παρελθόν να κλείσουν ραντεβού με μοντέλα-συνοδούς που είχαν αφιχθεί στο νησί. Μάταια, όμως, καθώς τα νεαρά μοντέλα δεν είχαν καθόλου ελέυθερες ώρες, που σημαίνει ότι γίνεται πραγματικά ένας χορός δεκάδων χιλιάδων ευρώ γύρω από τις όμορφες κοπέλες...

Συνεχίζοντας την έρευνα, το περασμένο άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου πληροφορήθηκαν ότι ακόμη δύο ιερόδουλες - μοντέλα (με τα ψευδώνυμα Marina και Lola) είχαν αφιχθεί στο νησί και είχαν εγκατασταθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Οι αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους πελάτες, έκλεισαν ραντεβού με την «Marina» την περασμένη Δευτέρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την κοπέλα να δέχεται χρήματα για τις «υπηρεσίες» που θα προσέφερε. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για 28χρονη υπήκοο Ρωσίας.

Η αστυνομία επεχείρησε ανεπιτυχώς να εντοπίσει και τη δεύτερη κοπέλα και υπάρχουν υποψίες μήπως ότι οι φωτογραφίες της είχαν χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να οδηγούνται τελικά οι πελάτες στην 28χρονη Ρωσίδα. Η συλληφθείσα παραδέχθηκε ότι είναι συνοδός πολυτελείας εδώ και λίγο καιρό λέγοντας ότι αποφάσισε να το κάνει γιατί δεν βρίσκει δουλειά στη χώρα της.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν ότι αξιοποιώντας μαρτυρίες της 28χρονης συλληφθείσας και πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, βρίσκονται στα χνάρια του διεθνούς κυκλώματος των μαστροπών.

Star.gr


Σχόλια

  1. όχι ρε π@@στη μου!
    δεν πρόλαβα να χαρώ , πάλι οι μπάτσοι την βρήκαν πρώτοι!
    το χάσαμε το top model πατριώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ναρκωτικα συνεχειζουν να σκοτωνουν αλλα μερικες πορνες εβλαψαν !!!!!!! αχ Ελλαντα ΑΑΑκαι κατι ακομα θα δωσω ενα μεγαλο μπραβο στην ασφαλεια που με τοοοοοοσο κοπο ελυσε την υποθεση του αιωνα καλε της χιλιετιας !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω και με τους 2. Μα φυσικά της πόρνες είναι ποιο εύκολο.

    Ρε φίλε πάντα τελευταίοι το μαθαίνουμε τι κατάσταση είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ.... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *